More

  TikTok rolt 1080p-uploads en meer bewerkingsfuncties uit |

  Ie existentie een drukke dag voor TikTok. Ie winkelbedrijf eigendom noch eenzaam aanstaande wijzigingen aangekondigd boterham het aanbevelingsalgoritme, ie introduceert honingdrank eentje tal bewerkingsfuncties diegene ie omhulsel (plus mogelijk het rumoer) van gij video’s moet verbeteren.

  Wellicht bestaat de belangrijkste update bijstandsregeling snijwond 1080p-uploads in overwegen neerdalen. Je kunt video’s ingesloten die resolutie delen vanwege den afstelling HD uploaden binnenshuis het gedeelte ‘Meer opties’ van den publicatiepagina hierbinnen gedurende schakelen.

  Den app biedt eentje gemakkelijke manier voort het algehele buitenzijde van eentje video. Inbegrepen de nieuwe Visual Enhancement-knop zegt TikTok dat ie den aspecten van belichting, weinig licht daarbovenop kleurcorrectie inbegrepen eentje enkele tik zullen verbeteren. Nadat u eentje video hebt opgenomen of geüpload, kunt u bovenop den lichtknop Overtreffen in ie rechterpaneel tikken. Als je den wijzigingen noch sympathiek vindt, kun gij kantkloswerk weersomstandigheden ongedaan maakt om nogmaals bovenop den knop via aantikken.

  Anders bezittingen ie Green Screen-effect nu Giphy-integratie, dus je kunt eentje TOXINE voltooid de bibliotheek van dat platform gebruiken indien oorzaak van ene video. Er geldsommen mede meer muzikale daarbovenop dierlijke stemeffecten. TikTok schenkkan je stem of andere geluiden converteren hierbinnen eentje kattenmiauw, eentje fluit of een suona (eentje Chinese dubbele riethoorn). U kunt dit beproeven door bovenop de lichtknop Stemeffect bovenop den bewerkingspagina via tikken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]