More

  TikTok Kitchen maakt de populairste recepten voor je |

  Als je ooit een virale TikTok hebt waargenomen van eentje recept dat er nieuw plezierig uitziet, kun gij ie counter straks mogelijk beogen tenzij ie zelf te hoeven vervaardigen. Per lentemaand opent het platform honderden TikTok Kitchen-locaties inkeping postbezorging in de VS.

  TikTok werkte gemeenschappelijk inbegrepen Virtual Dining Concepts doorheen den spookrestaurants onder creëren, meldt Bloomberg. Zij beginnen met omstreeks 300 locaties en bedragen van grondplan om tegenstrijdig het einde van 2022 over te breiden tot meer dan 1.000. Virtual Dining Concepts tegoed opmerkelijke ervaring bovenop deze landstreek en have inbegrepen YouTube-megastar MrBeast gewerkt aan geldsommen MrBeast Burger virtuele restaurants (den eerste fysieke restaurants van dat merkteken). daarbovenop-mortar locatie existentie ofschoon binnenshuis de maak).

  Het TikTok Kitchen-spijskaart, dat elk kwartaal zou wijzigen, zou enkele van de grootste voedseltrends van ie verhoging bevatten. Den eerste reeks gerechten bestaat be likken feta-pasta (diegene volgens Google het uiterst gezochte gerecht van 2021 goed), een smashburger plus pastachips.

  TikTok zegt dat het bedragen winstdeelname van de bedrijf aan de makers van den recepten zou schenken, alsook aan de snelgroeiende voedselmakers bovenop ie verhoging. Den service tegoed niettemin niet duidelijk vervaardigd hoe ie de werkelijke makers van de gerechten zou beschouwen, hierbinnen contrast totdat een gebruiker diegene eentje recept denkbaar bezit gekopieerd en viraal bezit geproduceerd.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]