More

  The Morning After: ‘Final Fantasy XIV’ is zo populair dat Square Enix het niet meer verkoopt |

  Square Enix schort den verkoper plus levering van Final Fantasy XIV Starter Edition daarbovenop Complete Edition bovenop vermits ie bij was gaat daarbovenop den servers van het nering het niet kunnen bijbenen. Den besluit gelden snee zowel fysieke mits digitale versies van den game daarbovenop zou in den komende inweken gebeuren. FFXIV-toneelspelers touwtrekken met lange wachtrijen sinds de Endwalker-uitbreiding staart november uitkwam. Zijde moet nog uren afwachten wegens op ene server honingbij komen plus het game erbij kunnen spelen.

  Ie zijn ene ietsje inside-honkbal, echter ik ben van grondplan een wet gedurende geschreven over den recordbrekende online RPG — doch schenkkan geen toegang tot ie spel tijdelijk deze suspensie voortduurt. Ik denken dat ik onder den feestdagen iets anders zullen moeten vinden voort voltooid bij pennen. Ik heb tenminste Deathloop plus Metroid Dread door mij bezig te beminnen.

  — Mat Smith

  Schlemiel zijn er gebeurd ingesloten het ‘Meta’ Instagram-kolf?

  Eentje motormagazine controleerde het jarenlang — tot Facebook geldsommen naam veranderde.

  html>” />Doodmoe de dag van den boodschap plaatste ie maandblad een foto van diverse gedrukte uitgaven ingesloten ie legenda ‘Sinds 2014’. Niettemin den volgende dag ja het account leeg mysterieuze methode verdwenen. @Meta host alhoewel alle vermogen van den @Facebook Instagram-pagina, ondertussen berichten van META, ie maandblad, al verschijnen ter de @readmeta-handle. Wat bestaan er gebeurd? Plus zijn deze noch hierbinnen campagne inclusief Meta’s eigen regels af Instagram-handles? </p>
<p><strong>Lees verder.</strong></p>
</p>
<h2>Uber gaat ‘zelfstandig’ uittesten levering van leegeten ergens volgend schooljaar</h2>
<h3>Vooruitzien maaltijdpakketten, geen fastfood. Snijwond al.</h3>
<h3></h3>
<p>Uber en zelfstandig voertuigbedrijf Motional bezitten eentje samenwerking aangekondigd snijwond “autonome leveringen” erbij Uber Eats. De pilot zou ergens hierbinnen “aanvang 2022” van begin gaan, niettemin het biedt niet het volledige scala aan Uber Eats-opties. In mogelijkheid daarvan kunnen klanten selecteren uit “ene samengestelde set maaltijdpakketten van geselecteerde restaurants”. bestaan mee niet helemaal ongeacht bestuurder. Een woordvoerder van Motional vertelde : “We zou den service lancering inclusief veiligheidsmedewerkers die te het voertuig afwezig zijn.” De levering van maaltijdpakketten zullen beginnen hierbinnen Santa Monica, Californië, artikelen een vitaal percentage team werkt.</p>
<p><strong>Lees trouwens.</strong></p>
</p>
<h2>Onderzoekers vermelden de nieuwe zero-click iPhone-exploit ‘ongelooflijk en angstaanjagend’</h2>
<h3>Apple bezittingen de NSO-menigte aangeklaagd door den iMessage-uitval doodmoe ‘nation state’-niveau.</h3>
<h3></h3>
<p>Google-onderzoekers hebben de zero-click-exploit van de NSO Group die worden tweedehands voort Apple-apparaten via hacken beschreven mits “ongelooflijk en angstaanjagend”, noemde ie “ene van de technisch uiterst moderne exploits diegene we eens hebben gezien”, vergelijkbaar omsingeld attaques van elite spionnen van natiestaten.</p>
<p>De Pr oject Zero-team zei dat het ene van NSO’s Pegasus-exploits had aanschaffen van Citizen Lab, dat het erbij eentje gerichte Saoedische activist wist tijdens vangen.</p>
<p>Ie wordt ForcedEntry medegedeeld plus beschaven conventie van de methode waarop iMessage computerbestanden naar GIF’s interpreteert door ene ​​kwaadaardig PDF-partner erop ontsluiten ongeacht dat ie slachtoffer iets hoeft bij doen. Vorige maand eigendom het Amerikaanse sectie van Winkelbedrijf NSO Group toegevoegd aan zijn “schilderijlijst inclusief entiteiten”, waardoor ie hierbinnen geaardheid worden wederrechtelijk snee conventie in de VS. </p>
<p><strong>Lees trouwens.</strong></p>
</p>
<h2>Aankomst biedt ene vroege opbergblik bovenop bedragen eerste elektrische automaat</h2>
<h3>Gemaakt voor bestuurders diegene deel moeten verwerken, maar geen taxi?</h3>
<p> Arrival </p>
<p>Arrival existentie een Brits-Amerikaanse startup diegene een ommekeer teweeg wil brengen te ie ontwerp en de produktie van elektrische voertuigen. Ie eerste verkooppraatje is de Arrival Car, binnenshuis den eerste ruimte ontworpen snijwondje bestuurders van deelauto’s bij hen werkdag. We hebben een exclusieve eerste opbergblik, maar liggen het aan me of doe het jij denken aan de Johnny Cab ge Total Recall?</p>
<p><strong>Lees trouwens.</strong><strong> </strong></p>
<p><strong> </strong></p>
<h3></h3>
<h3>Den grootste nieuwsberichten die jij wellicht hebt gemist</h3>
<p>Google maakt ie zijn gemakkelijker voort prijsdalingen tijdens herkennen hierbinnen Chrome | </p>
<p>Apple brengt Swift Playgrounds 4 uit, waarmee beginnende iOS-ontwikkelaars op iPad kunnen creëren</p>
<p>Meta zegt dat 50.000 mensen het doel dolen van ‘surveillance for hire’-bedrijven</p>
<p>Den Mac Mini M1 met 16 GB RAM existentie hoewel $ 100 korting</p>
<p>TikTok test eentje desktop-app voor livestreaming</p>
<p>.</p>
<script type=

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]