More

  Tencent koopt ‘Back 4 Blood’-studio Turtle Rock |

  Tencent bezitting nog eentje opmerkelijke spel-ontwikkelaar aan bedragen uitverkoring toegevoegd argeloos den terugloop van Slamfire, ie moederbedrijf van Turtle Rock Studios, voor een niet nader genoemd bedrag. De werkplaats zit achter Left 4 Dead, Evolve daarbovenop, meest onlangs, Achterspeler 4 Blood. Mede-oprichters Phil Robb daarbovenop Chris Ashton zou de atelier blijven runnen.

  “Door lid ter geworden van den Tencent-huisgezin krijgen we niet eenzaam toegang tot hoen enorme middelen daarbovenop expertise, niettemin hebben we alsook eentje partner gevonden die moedigt ons aan door ambitieus en visionair via geldsommen”, limiet Turtle Rock in ene blogpost. Den studio vertellen dat ie zijn team uitbreidt door Achterspeler 4 Blood erbij bemoedigen plus meer multiplayer-ervaringen honingbij creëren. Ie voegde eraan toe dat het hierbinnen staat zou zijn voort iets dagboek via handelen: “van eentje grootte dat wij hebben gecreëerd ene werkelijke, ofschoon lang bestaande AAA-franchise maken.”

  Tencent have dit jaar meer grote stappen gezet leeg ie gebied van gaming. Ie kopen dit zomer LittleBigPlanet 3-ontwikkelaar Sumo Group sneetje $ 1,26 miljard. Zoals analist Daniel Ahmad opmerkt, bezit het winkelbedrijf ge alhoewel in 2021 meer dan 100 gaminggerelateerde bedrijven gekocht of daarin geïnvesteerd. Het nam bijvoorbeeld belangen te Remedy Entertainment en Life zijn Strange atelier Dontnod.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]