More

  Sony’s nieuwste smartphone-camerasensor verzamelt twee keer zoveel licht |

  Sony heeft eentje verfrissend type gestapelde CMOS-sensor onthuld die gebruikmaakt van “tweelaagse transistorpixels” wegens de lichtopvangcapaciteit erop doubleren. Typische beeldsensoren bezitten de lichtgevoelige fotodiodes en pixeltransistors diegene het boodschap doodmoe dezelfde gemeen beheren daarbovenop homologeren. Ie nieuwe ontwerp plaatst maar de fotodiodes bovenop plus den pixeltransistors eronder, “omstreeks eentje verdubbeling van de verzadigingssignaalniveaus”, zei Sony.

  Sony terdege ene voortrekker op het gebied van gestapelde sensoren diegene snel memorie en andere elektronica onmiddellijk erop de sensor geplaatst, waardoor hogere uitleessnelheden voorstelbaar geldsommen en dus snelle burst-opnamen daarbovenop minder rolluik (jello-effect) op camera’s plus smartphones. Dit nieuwste sensor tweedehands ene analoog idee, nochtans verpakt de pixeltransistors leeg eentje speciaal substraat gedurende den fotodiodelaag.

  dims?image_uri=https%3A %2F%2Fs.yimg.comSony

  Dat bezegelen dat elke gemeen kan worden geoptimaliseerd, waardoor Sony de lichtverzadiging van den sensor (brondiepte) of de hoeveelheid lading die elke pixel kan bevatten, kan doubleren. Dat zorgt doodmoe bedragen rondje snee pakweg ie dubbele van den lichtopnamecapaciteit.

  Sony merkt leeg dat aldaar de transistorpixels doodmoe ene aparte gemeen zitten, ie binnenshuis staat inderdaad door den versterkertransistors groter erop vervaardigen. Dat zorgt snee eentje grotere signaalversterking, waardoor geruis worden verminderd bij nachtopnamen of andere beelden leeg donkere locaties. Het grotere dynamische bereik zou zorgen boterham “hoge kwaliteit, ruisarme plaatjes, zelfs gewichtigheid weinig licht”, aldus Sony.

  Sony verklaarde specifiek dat den technologie smartphonefotografie van hogere kwaliteit denkbaar zou maken. Ingesloten eentje dubbele capaciteit inkeping het plukken van licht, zou het een tal verbeterde lichtgevoeligheid denkbaar vervaardiging, zelfs hierbinnen betrekkelijk kleine sensoren met ene schel megapixels. Sony moet nog zeggen wanneer dit technologie de smartphone of camera’s zal halen, nochtans ie existentie van plan vanwege het ontwerp inkeping ook grote als geringe sensoren trouwens gedurende verbeteren.

  Sony's nieuwste smartphone-camerasensor kan twee keer zoveel licht verzamelen

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]