More

  Podcast: Waarom de Analogue Pocket de perfecte retro draagbare is |

  Dit slapjes praat Devindra omsingeld -redacteur James Trew voltooid den Analogue Pocket, een innovatief berrie spelapparaat dat nauwkeurig cartridges schenkkan weergeven van oudere systemen zoals de Spel Boy, Spel Gear plus Atari Lynx. Mee komt Oudste Editor Dan Cooper erbij om te ie nieuwsjournaal van deze week gedurende duiken plus waarom gij HBO’s Succession zal moeten kijken. Senior Editor Jessica Conditt duikt honingdrank hierbinnen haar onderzoeksfunctie bovenop MetaWorld, een intrigerend VR-project dat oplichterij bleek honingbij geldsommen.

  Luister hieronder of abonneer gij op gij podcast-app akelig verandering. Mits jij suggesties of knevelen hebt die jij honingbij den vertoning aan den voorschrift zou willen beweren, moet jij ons e-mailen of eentje bekendmaking achterlaten binnenshuis de comments! Daarbovenop bekijk beschut tevens onze andere podcasts, den Morning After en News!

  iDeze vermogen bestaan noch vacant door gij privacyvoorkeuren. Werk alhier gij instellingen bij daarbovenop laad de pagina opnieuw vanwege dit erop aanstaren. · Waarom den Analogue Pocket den perfecte draagbare retro bestaat

  Abonneer je!

  iTunes

  Spotify< /p>

  Pocket Casts

  Stitcher

  Google Podcasts

  Onderdrukken

  Analogue Pocket: den perfecte retro draagbare (snee een prijs) – 1:15

  Dell’s Concept Pari is eentje ingenieuze beweegbare webcam – 22:41

  Concept Luna – ene pc die gemakkelijker onder herstellen daarbovenop te recyclen bestaat – 29:46

  Apple verwijdert alle statement van CSAM-scannen van geldsommen webstek – 35:34

  SharePlay komt akelig MacOS Monterey – 39:21< /p>

  Werking aan – 41:47

  Speelpop Culture Picks – 52:23

  Jess Conditt aan haar research naar MetaWorld – 1:05:03

  Video livestream

  iDeze vermogen bestaan noch beschikbaar voort jij privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen belang en laad de pagina opnieuw om dit erop zie.

  Credits
  Gasten: Devindra Hardawar, Daniel Cooper
  Gasten: James Trew, Jessica Conditt
  Producer: Ben Ellman
  Livestream-producenten: Julio Barrientos , Luke Brooks
  Grafische kunstenaars: Luke Brooks, Kyle Maack
  Muziek: Dale North daarbovenop Terrence O’Brien

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]