More

  Meta zou naar verluidt geconfronteerd worden met FTC-sonde over de overname van de VR-workout-app ‘Supernatural’ |

  Meta, eerder Facebook, staat stevig in ie vizier van de FTC over zijn verschillende acquisities die volgens het lessenaar voorstelbaar geldsommen gedaan vanwege de gelegenheid erbij domineren daarbovenop de concurrentie af te schakelen. Volgens The Information existentie eentje van den kopen die den Federal Trade Commission onderzoekt, de deal van $ 400 miljoen snijwondje den overname van Within, de ontwikkelaar van den populaire virtual reality-trainingsapp Supernatural sneetje het Oculus-toneelpodium.

  Ie lessenaar opende naar verluidt een onderzoek akelig den boodschap argeloos Thanksgiving, nagenoeg eentje maand nadat de bedrijven de overname binnen oktober hadden aangekondigd. Als ie rapport waar existentie – noch de FTC, niet de bedrijven hebben den regelgevende herziening van de openbaarmaking bevestigd – dan zouden Within daarbovenop Meta de deal nog ene jaar noch kunnen doodmaken. Ie zou zelfs nog langer kunnen duren als het bureaumeubel ie boterham den balie aanvecht.

  Within wasgoed niet den enige VR-app-ontwikkelaar diegene Meta had overgenomen, niettemin de anderen dolen klaarblijkelijk erbij compact voort honingbij word onderzocht. VR-fitness-apps, zoals trainingsapparatuur snijwond thuis, werden beduidend populair onder den lockdown en Supernatural worden snel populair argeloos den start in april 2020. Zoals The Information opmerkt, bestaan eentje van den mogelijke onderzoekslijnen van den FTC of Meta van plattegrond juist om een inherent VR-workout-app. Het zullen Meta minder oer kosten wegens ene ​​bestaand product onder aankoop dan vanwege er image een erop maken.

  Metabaas Mark Zuckerberg vertellen te het verleden dat “ie huis bestaat vanwege te boodschap dan ingevolge erbij wedijveren”, omsingeld inclusief verhouding totdat den Instagram-afname van Facebook. Den FTC bezittingen kortelings nieuwe antitrustaanklachten voorgelegd tegenstrijdig ie handelsbedrijf daarbovenop aangeklaagde ie ervan zijn Instagram- plus WhatsApp-acquisities in 2012 en 2014 erbij gebruiken om geldsommen plaats bovenop den markt veilig via beweren. Meta worden evenals nog steeds geconfronteerd inclusief eentje onderzoek naar de gerapporteerde Giphy-mededeling van $ 400 miljoen binnenshuis 2020.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]