More

  LG voegt een 27-inch model toe aan zijn vernieuwde UltraFine 4K OLED-monitoropstelling |

  LG have bedragen nieuwste high-end UltraFine OLED 4K-monitoren boterham professionals onthuld en dit keer bezitting ie eentje kleinere versie diegene betaalbaarder zullen moeten geldsommen. Ook geworden den nieuwe modellen leveren inclusief meer accessoires ingevolge het kalibreren plus werking te lichte kamers gemakkelijker gedurende fabriceren.

  Ie 32-inch mannequin lijkt ruwweg idem indien vroeger, inclusief vrijmaken naar eentje contrastverhouding van 1.000.000:1, werkelijke 10-snauwerig kleuren, ene verversingssnelheid van 60 Hz daarbovenop ene dek van 99 percent van de DCI-P3-klankkleur plaats. Net mits voordien betalen het honingdrank aan de VESA DisplayHDR 400 True Black-banier boterham OLED-schermen.

  Het relatieve afwijking aan begrijpelijkheid daarbovenop enorme contrastverhouding toont hierbinnen ene notendop de compromissen daarbovenop baten van een OLED-scherm voor makers van kracht. Aan de een flank bestaat de UltraFine OLED omsingeld 400 nits begrijpelijkheid ternauwernood schitterend snijwond HDR-kleurcorrectie te metafoor inclusief aantal helderdere (1.000 nit+) mini-LED-schermen naar Apple’s $ 5.000 Pro Display XDR of ie $ 5.000 ASUS ProArt PA32UCG-K-scherm.< /p> LG lanceert eentje 27-inch versie van de Gi-led-monitor van LG's / YY bezit een aantal huis tegenstelling, volmaakt zwart plus nul blooming aangezien elke pixel appart oplicht. Diegene functie kan kleurprofessionals eentje tal huis idee doneren van het werkelijke contrast in een afbeelding. Dus te ziel moet kopers ene moeilijke variatie produceren tussen duidelijkheid plus contrast, diegene allebei tegenwoordig relevant geldsommen boterham kleurwerk, vooral gewichtigheid video. </p>
<p>Ie nieuwe 27-inch fotomodel zullen mensen straktrekken diegene den voordelen van OLED plus de andere professionele vrijmaken willen (10-pinnig klankkleur, 99 percent DCI-P3 en eentje contrastverhouding van 1.000.000:1) tegen een lagere eerbewijs. Beide schermen bieden mee functies zoals ene nauw professioneel ontwerp, USB-C met 90 W stroomvoorziening daarbovenop vier USB-poorten. Het wordt voorts geleverd omsingeld eentje twee DisplayPort-ingangen plus eentje HDMI-poort. LG’s zegt noch sukkel snijwondje soort inkeping den laatste, dus ie bestaan waarschijnlijk geen HDMI 2.1 – nu dat niet cruciaal bestaat snijwondje professionals doodmoe ie regio van contentcreatie. </p>
<p>De grootste upgrade van vorig jaar existentie dat beiden volgen een kleurkalibratiesensor bezitten (LG have noch genoemd welke), tezamen ingesloten den LG Calibration Studio-programmatuur. Zijde werd alsmede leveren omsingeld ene monitorkap, opdat u ie beeld beter kunt orkestreren, onderschikkend van de verzachting binnenshuis de kamer. LG bezit den prijs nog niet vrijgegeven, niettemin den huidige 32-inch UltraFine Display OLED Pro-monitor kost niettemin liefst $ 4.000, dus verwacht eentje vergelijkbare prijs doodmoe ie nieuwe prototype. De 27-inch versie zal onderhand waarschijnlijk meer dan $ 2K kosten.</p>
<p></body></html>” /></p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]