More

  Google Home-update maakt het gemakkelijker om Nest-camerabeelden te bekijken |

  Er worden een update uitgerold sneetje den Google Home-app diegene het snijwond gebruikers sneller moeten fabriceren ingevolge tussen gebeurtenissen honingbij exploderen diegene zijn vastgelegd doorheen Nest-apparaten. Nieuwe ‘Transport Controls’, naar Google zijde noemt, inhouden schakelaars sneetje weergeven/pauzeren, achterspeler plus vooruit. De functie werkt ingesloten beeldhouwwerken van de bedrade daarbovenop draadloze versie van Nest Cam, den batterijgevoede Nest Doorbell en Nest Cam inbegrepen Floodlight.

  Tot hoewel toe, naar 9to5 Google opmerkt, moesten gebruikers ingevolge de tijdlijn of gaan akelig het tabblad Volledige geschiedenis ingevolge akelig alle evenementen erbij gaan. Reeds het nu misschien sneller bestaan om van de een gebeurtenis akelig de andere gedurende gaan binnenshuis metafoor ingesloten de Nest-app, bezitten thuisgebruikers niet de gedetailleerde beheersing overheen den vooruit- plus achteruit-schakelaars van den 65-plusser app, die den afspeelkop 15 seconden per keer binnen te beiden richtingen.

  Navigeren door den opnamegeschiedenis van Nest te den Google Huis-app lijkt snee tal Nest-gebruikers eentje probleem via bedragen. Indien zodanig existentie ie eentje welkome duwtje ingevolge die ervaring tijdens overtreffen. Gebruikers kunnen sinds lentemaand 2020 Nest-activiteit aanstaren op het tabblad Google Huis Feed, dus de omschakeling lijkt achterstallig tijdens geldsommen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]