More

  FedEx ontvangt eerste volledig elektrische GM Brightdrop bestelwagens |

  FedEx eigendom bedragen eerste vijf ingevolge GM gebouwde elektrische bestelwagens ontvangen overheen ene bestelling van 500, zo maakte het handel bekend. Den verhuizing bestaan eentje belangrijke mijlpaal inkeping FedEx binnenshuis haar verklaarde mikpunt ingevolge anti 2040 eentje volledig elektrische bezorgvloot via hebben en wereldwijd CO2-geslachtloos ter zijn. 

   “De levering van de eerste BrightDrop EV600’s bestaat een historisch oogwenk , bedeeld voltooid eentje geesteshouding van samenwerking tussen duo toonaangevende Amerikaanse bedrijven”, zegt FedEx’s Chief Sustainability Officer Mitch Jackson. “Den gedaanteverwisseling van onze ophaal- plus bezorgvloot naar elektrische voertuigen bestaat een volledig eindje van ie arriveren van onze ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen die voordien dit schooljaar zijn aangekondigd.”

  dims? image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comFedEx

  FedEx werd aangekondigd als een belangrijke klant snijwond den Brightdrop EV600-bestelwagens en bezitting de afgelopen tijd den elektrische EP1-pallets van Brightdrop getest. GM, bezitter van Chevrolet en Cadillac, bezit begin dit klas de business unit Brightdrop opgericht. “De EV600 combineert den liefste eigenschappen van een traditionele plus ene instapbus hierbinnen één voertuig, waarbij veiligheid, comfort en kalmte snijwond de coureur voorop staan”, zegt Brightdrop CEO Travis Katz. “Het bestaat alsook ie snelst gebouwde voertuig, van concept tot handel, te den geschiedenis van GM.”

  De EV600 inclusief vierwielaandrijving eigendom 600 kubieke basis laadruimte daarbovenop kan totdat 250 mijl rijden op ene lading. In krijgen politici ene beveiligingssysteem te de bagageruimte, automatisch vergrendelende deuren plus voort gebaar geactiveerde binnenverlichting. Kant profiteren tevens van automatische noodremming plus parkeerhulp. De EP1 bestaan een soort trolley diegene vaak hierbinnen winkels plus magazijnen worden gevonden, inclusief 23 kubieke poot mogelijkheid daarbovenop eentje elektromotor die ie gemakkelijker maakt voort zware waar gedurende verplaatsen.

  Den eerste vijf EV600’s geworden geeft aan de Express-faciliteit van FedEx in Inglewood, Californië. Om hoen honingbij opbeuren bouwt FedEx laadstations hierbinnen zijn netwerk van faciliteiten, waaronder 500 die alhoewel hierbinnen intact Californië zijn geïnstalleerd. Het werkt ook gemeenschappelijk ingesloten nutsbedrijven door de inhoud van het elektriciteitsnet bij evalueren diegene nodig zijn snijwond zijn laadinfrastructuur.

  Terwijl FedEx bedragen elektrische leveringspakket bij GM tegoed ingegooid, bezitting rivaliserende UPS 10.000 elektrische vrachtwagens besteld belang het Britse Arrival Ltd. Amazon bezitting intussen ene bestelling geplaatst snijwond 100.000 Rivian elektrische bestelwagens daarbovenop bezit zelfs 20 percent van ie bedrijf. Amazon loopt boterham op ook FedEx als UPS, en bestaan al begonnen inbegrepen Rivian elektrische leveringen te ook Los Angeles indien San Francisco.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]