More

  De nieuwste AirPods van Apple dalen naar $ 140, plus de rest van de beste technische deals van de week |

  Inclusief Kerstmis inkeping den deur, bestaan deze het oogwenk door ervoor te zorgen dat gij reeds je cadeaus binnenshuis instructie hebt en eventuele last-minute kerstcadeaus gedurende pakken die jij nodig hebt. Gelukkig geldsommen er nog eentje fiks tal technische deals beschikbaar, plus een vitaal fragment daarvan existentie nog steeds gepland inkeping de snipperdag mits je snel bestelt. De AirPods van de helft generatie van Apple bedragen nog steeds te aanschaffen snijwond $ 90, terwijl eentje paar tinten van de Apple Watch Series 7 $ 50 korting bezitten. NVIDIA’s Shield TELEVISIETOESTEL Professional-streamer blijft erop kopen snee $ 180 en gij kunt $ 230 korting krijgen doodmoe een van den nieuwste Roomba-robotstofzuigers bij Wellbots. Deze bedragen den lieve technische deals van deze zwak die gij heden nog kunt krijgen.

  AirPods (3e mensenleven)

  dims ?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comBilly Steele/

  Apple’s nieuwste AirPods zijn verzakt totdat $ 140, schlemiel $ 40 bestaat van de normale prijs daarbovenop eentje nieuw dieptepunt.

  Alreeds deze niet de nieuwste modellen geldsommen, bedragen dit nog steeds degelijke oordopjes die wij sympathiek vonden om kip verbeterde draadloze resultaten en goede batterijduur. Verwerving AirPods (2e mensenleven) gewichtigheid Amazon – $ 90

  Apple Watch Opeenvolgingen 7

  Het nieuwe QWERTY-toetsenbord op de Apple Watch Series 7.Cherdgetn Watch Series 7.”/>Cherdgetlyn Watch minder dan gangbaar. Het zijn de meest uitgebreide wearable diegene Apple kneden plus hij tegoed van ons ene score van 90 gekregen inkeping geldsommen grotere scherm, sneller opladen plus handige banen hierbinnen watchOS 8. Koop Reeksen 7 gewichtigheid Amazon – $ 350

  Mac Mini M1

  Apple Mac mini

  Den Mac nieuwe Mini M1 kost $ 570 ondertussen je eentje nieuwe Mini M1 hebt $ 750.

  Dit is de uiterst betaalbare M1-machine diegene je doodmoe deze seconde kunt krijgen, plus ie bestaan ene goede rechtsvordering als gij de voorkoop toeleveren aan eentje desktop daarbovenop alle prestatieverbeteringen wilt die bij eentje van de nieuwste chipsets van Apple hoor. Verkrijging Mac Mini M1 (256 GB) bij Amazon – $ 570

  iMac M1

  Nvidia's Shield TV Pro valt terug naar $180NVIDIA

  Den high-end NVIDIA Shield TELEVISIETOESTEL Professional-streamer bestaat nu gezakt tot $180,– bestaat reeds $ 120,- lager

  Het ondersteunt 4K-streaming, Dolby Vision en Atmos, plus handsfree Alexa-bediening. Verkrijging Fire TV Cube bij Amazon – $ 75

  GOG.com Winter Sale

  ZA/UM

  GOG’s jaarlijkse winteruitverkoop bezittingen den achten van veel populaire computer-games verlaagd. Enkele van de hoogtepunten geldsommen Disco Elysium – The Final Cut ingesloten 55 percent korting, sukkel het terugbrengt naar $ 18; Cyberpunk 2077 voor onderbeen $30; plus Ondergrondse Leegloop – Gold Edition inkeping $ 14,80 of 63 percent korting.

  Terugloop Winter Sale leeg GOG.com

  iRobot Roomba j7+

  dimt? image_uri = https% 3A% 2F% 2Fo.aolcdn.co

  iRobot’s nieuwste vacuüm, den Roomba J7 +, bestaan gedaald tot $ 619 gewichtigheid Wellbots wanneer je den code 30VAC tweedehands bij het afrekenen.

  Dit bestaat een van den duurdere robo-vacs die het handel ontwikkelen daarbovenop ie heeft nieuwe AI-gestuurde computervisietechnologie diegene objecten vermag detecteren daarbovenop eromheen kan bewegen terwijl het schoonmaakt. Dat bezegelen dat hij afpingelen zoals stoelen plus tafelpoten huis kan vermijden, eveneens onverwachte obstakels naar poep van huisdieren. Den j7+ worden alsook toeleveren ingesloten een schone voet waarin de robot ie vuil aan het einde van elke schoonmaakklus zou legen. Verkrijging Roomba j7+ gewichtigheid Wellbots – $ 619 Aanschaffen Roomba j7 bij Wellbots – $ 449

  GoPro Hero 10 Black h2> De GoPro Hero 10 Black kost $ 100 Go off bij Amazon Herop van <10> ie bestaan gedaald tot $ 399. Dit prototype bezitting de bijgewerkte GP2-processor, bijstandsuitkering voor een maximale resolutie van 5,3K bij 60 fps, 4K belang 120 fps plus 2,7K plus 240 fps. We hielden evenzo van den Hypersmooth 4.0-functie, diegene hobbels stabiliseert terwijl gij aan ie absorberen bent. Ofschoon dat eentje geweldige overeenkomst existentie boterham den camera uitsluitend, kun gij $ 50 minder spenderen en den camera krijgen ingesloten eentje 1-jarig GoPro-abonnement als gij onmiddellijk leeg den GoPro-website winkelt. Verkrijging Hero 10 Black gewichtigheid Amazon – $ 399

  Fitbit Charge 5

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fo.aolcdn.co

  Jij kunt de Fitbit Charge 5 al ophalen snijwondje $ 130, of $ 50 korting plus dezelfde eerbewijs als belang Black Vrijdag.

  We gaven deze e-reader ene score van 91 snijwond geldsommen verbeterde contrastweergave, extra koplampen en strakker ontwerp. Acquisitie Kindle bij Amazon – $ 55

  Amazon Fire-tablets

  Er bedragen weersgesteldheid een aantal Fire-tablets onder verkrijging – je kunt de Fire 7 krijgen inkeping enkelvoudig $ 35, de Fire HD 8 voor $ 55 plus den Fire HD 10 voor $ 100. Dit bedragen allemaal sluit gewichtigheid Black Friday-achten, dus jij krijgt nog steeds eentje goede overeenkomst, zelfs mits je den opruiming ene paar inweken geleden hebt gemist. Wij gaven den Fire HD 8 eentje score van 81 snijwond ie verfijnde ontwerp, de goede prestaties en ie nieuwe opladen te USB-C.

  Kocht Fire 7 bij Amazon – $ 35 Terugloop Fire HD 8 bij Amazon – $ 55 Verwerving Fire HD 10 bij Amazon – $ 100

  Amazon slimme thermostaat

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fo.aolcdn.co

  Amazon’s nieuwe prijs bestaat hoewel $ 48

  ie eigendom noch alle toeters en opbellen diegene andere, duurdere thermostaten bezitten, maar het existentie Energy Strak-gecertificeerd daarbovenop ondersteunt een functie genaamd Hunches, die de temperatuur automatisch aanpast leeg fundament van jij gewoonten. Jij kunt hem mee ingesloten Alexa opdienen mits jij ene Weerklank-speaker of smartdisplay te beter hebt. Aanschaffen eentje slimme thermostaat bij Amazon – $ 48

  Sony WH-1000XM4

  Onze favoriete paar Sony hoofdtelefoons, den WH-1000XM4 bedragen reeds gezakt totdat $ 248, sukkel circa $ 100 zijn van hen normale eerbewijs.

  Dat bestaan zowat de helft van de eerbewijs waarvoor het normale fotomodel alreeds bovenop Amazon gaat. Jij krijgt doorzijgen kookstanden en toegevoegd one-touch-programma’s waarmee gij gemakkelijk soepen, stoofschotels, pap plus meer kunt aanmaken. Aankopen Instant Pot Twee Nova bij Walmart – $ 59

  Samsung EVO Select microSD

  dimt? image_uri = https% 3A% 2F% 2Fo.aolcdn.co

  Samsung’s EVO Select microSDXC-kaartje binnenshuis 128 GB zijn gezakt totdat $ 16, of 20 procent korting bedragen normale eerbewijs. Deze bestaan ie nieuwste prototype daarbovenop al jij microSD-pandoeren inkeping minder kunt traceren, zijn EVO een deugdelijk label en jij krijgt alhier ene adapter van volledige omvang gewichtigheid.

  Verwerving Samsung EVO Select (128 GB) bij Amazon – $ 16 < h2>Chromecast inbegrepen Google TV dimt? image_uri = https% 3A% 2F% 2Fo.aolcdn.co

  De Chromecast omsingeld Google TELEVISIE bestaan verzakt tot $ 40, watje $ 10 goedkoper is dan gebruikelijk.

  Ie have sequentiële leessnelheden tot 7.000 MB/s plus ie werkt inclusief de PS5 tijdelijk jij eentje koellichaam hebt aangesloten. Aankoop Samsung 980 Voor (1TB) belang Amazon – $170

  Crucial P5 h2> dimt? image_uri = https% 3A% 2F% 2Fo.aolcdn.co

  Crucial’s P5 NAND NVMe SSD in 1 TB existentie ofschoon gedurende mededeling snijwond $ 145, of 19 procent korting op ie normale tarief. Dit diskette kan sequentiële leessnelheden tot 3.400 MB/s bereiken plus het M.2-formaat ontwikkelen het een goede voorwaarde inkeping zowel desktop- indien laptopgebruikers.

  Verwerving Crucial P5 (1TB) bij Amazon – $ 145

  Razer Wolverine Ultimate

  dimt? image_uri = https% 3A% 2F% 2Fo.aolcdn. co

  Razer’s Wolverine Ultimate-gamingcontroller kost $ 81, of bijna den helft minder dan gebruikelijk prijs.

  De Wolverine Ultimate vermag bedraad geldsommen, maar hij bezitting evenals verwisselbare punaises en d-pads, zodat gij den lay-out van de controller kunt gewendraken aan de games die gij speelt plus gij inherent persoonlijke voorliefdes. Aanschaffen Wolverine Ultimate belang Amazon – $ 81 < h2>Amazon Geluidsweerkaatsing dimt? image_uri = https% 3A% 2F% 2Fo. aolcdn.co

  Amazon’s Weerklank slimme luidspreker staat aan hoewel onder verwerving snijwond $60. Wij gaven ie ene score van 89 snee bedragen deugdelijk audiokwaliteit, aanlokkelijk ontwerp plus opvang van een 3,5 mm audio-contact.

  Verkrijging Weerklank bij Amazon – $ 60

  Amazon Echo Dot

  dimt? image_uri = https% 3A% 2F% 2Fo.aolcdn.co

  Den geringe Echo Dot have gezakt totdat $ 30, plus gij kunt den Geluidsweerkaatsing Dot omsingeld Clock snijwond voetgewricht $ 35 pakken.

  Het is de betaalbare luidspreker diegene gij kunt krijgen indien jij den Google Hulpbetoon binnenshuis huis wilt bezitten exclusief al bij tal strafbaar of ter tal gelegenheid hierbinnen deeg ter verwerken. Aankopen Nest Mini gewichtigheid Best Buy – $ 25

  Philips Hue White and Color slimme lampen (3 stuks)

  Phipack Afname Philips Hue slimme lampen (3 stuks) belang Amazon – $ 77

  Tidal HiFi

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]