More

  De nieuwste aanwinst van Spotify helpt radioprogramma’s om te zetten in podcasts |

  Spotify bezit een ander audioplatform gekocht en dit keer hoopt het radio binnen het geavanceerde tijdperk via brengen. Het streamingbedrijf bezittingen Whooshkaa overgenomen, een te Australië gesetteld handelsbedrijf dat een sleutel biedt doorheen den shows van radiozenders door erbij storten binnen podcasts. Spotify bestaan van plan den technologie erop integreren te bedragen Megaphone-suite sneetje podcasters omsingeld ene duidelijk doel: zenders zouden verder kunnen profiteren van shows om podcastafleveringen inbegrepen advertenties aan erbij bieden.

  Whooshkaa zullen evenzo eentje aantal andere inspanningen van Spotify kunnen oppeppen. Stichter Rob Loewenthal merkte leeg dat Whooshkaa alsook spraak-naar-geschrevene (daarbovenop geschrevene-naar-spraak) technologie, smart home-integratie daarbovenop “enterprise grade” podcasting-tools had. Noch Spotify niet Whooshkaa noemden het conventie van deze technologie voort podcasts vanzelf via transcriberen of anderszins podcasting-bevrijden tijdens overtreffen, doch het zullen noch wonderbaar zijn indien ene onderdeel van dit knowhow zal worden overgedragen.

  De aantrekkingskracht van de verwerving bestaan duidelijk . Mits Spotify meer radionetwerken kan overtuigen ingevolge podcasts aan via bieden, vermag het zijn catalogus uitbreiden daarbovenop meer luisteraars lokken. Zelfs indien ene paar van die shows exclusief worden, zou Spotify kunnen gedijen mits ie beluisteren akelig de radio afneemt en meer stations omgangsvormen zoeken wegens hun gebruikelijke on-air-advertenties aan gedurende bijschenken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]