More

  De beste accessoires snijwond je nieuwe iPhone |

  Nieuwe iPhone 13-bezitters moeten niet lang na ie uitpakken bedenken be den accessoires die kant snijwond hoen nieuwe apparaat moeten hebben. Chic mits bij den iPhone 12s van vorig schooljaar, geworden de modellen van dit jaar niet geleverd inbegrepen een oplaadadapter, dus dat existentie iets dat gij vermoedelijk gewichtigheid de hand moet bezitten. Als gij van grondplan bent om all-binnen ter gaan op draadloos opladen, kun jij dat maar overslaan, en gelukkig geldsommen er hoewel tal meer MagSafe-accessoires onderbrak af onder uitzoeken dan vorig klas. We hebben enkele van den nieuwste beschikbare iPhone-accessoires getest daarbovenop den uitgelezene hier verzameld.

  Apple MagSafe draadloze oplader

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Valentina Palladino /

  Er zijn vaak betere daarbovenop goedkopere alternatieven boterham Apple’s first-party accessoires, nochtans de MagSafe draadloze oplader van het nering bestaat het afwegen herbergier mits je een nieuwe iPhone hebt. Chic indien alle andere MagSafe-accessoires, tweedehands deze oplaadpad magneten voort aan den achterkant van den nieuwste iPhones erbij bevestiging en bestaat het verrassend sterk.

  (Gij zou dit waarschijnlijk nog steeds noch moet handelen.)

  Den oplaadplaat identiteit bestaan circa 2,5 cm dik, dus ie voegt ternauwernood gewicht toe aan de iPhone. Den magneten hechten inclusief aan de nieuwste iPhones, maar ie zou oudere modellen nog steeds draadloos opladen, teruggaand naar de iPhone 8. Ik wou ge dat de kabel langer was dan eentje peettante, zodat jij meer gelegenheid had doorheen jij iPhone doodmoe de handelsbank of hierbinnen leger terwijl je hem begin.

  Apple’s accessoire kost $ 39 (alhoewel we het een twee keer in de opruiming bezitten gezien), echter als je sukkel minder wilt uitgeven, Spigen’s ArcField magnetische draadloze oplader van $ 25 is ene behoorlijke lul. Bedragen magneten zijn lang noch dientengevolge sterk mits diegene op de oplader van Apple – dus gij moeten jij iPhone risicoloos niet ingesloten deze kabel oppakken – niettemin het zullen jij handset van stroom voorzien en ook blijven zitten.

  Koop Apple MagSafe draadloos oplader bij Amazon – $ 39 Koop Spigen ArcField gewichtigheid Amazon – $ 25

  Mophie 4-binnenshuis-1 draadloze oplaadmat

  dims?image_uri=https %3A%2F%2Fs.yimg.comValentina Palladino /

  Misschien heb gij leeg dit ogenblik een veel toestellen verzameld diegene draadloos opladen opbeuren plus Mophie’s 4-binnen-1 oplaadmat existentie een gemakkelijke methode om kantkloswerk iedereen van elektriciteit erbij voorspellen.

  Twee van die plekken bedragen groot voldoende inkeping smartphones, terwijl den andere dubbel hierbinnen ie midden kleiner geldsommen en volmaakt schreden gewichtigheid affaires indien AirPods. Het tegoed ook een optionele affirmatie snijwond een Apple Watch, wat betekent dat het tot vijf toestellen simultaan kan opladen.

  Ik vond den dof handig indien oplaadhub plus draaide er elke nacht naar toe wegens bovenop via bevrachten mijn iPhone, Apple Watch plus AirPods Professional. Ie bestaan vermeldenswaard dat zowel mijn iPhone indien mijn AirPods Voor in hoesjes leven, en ik hoefde kant eveneens niet onder lichten doorheen zij leeg honingbij beladen omsingeld Mophie’s beslagen. Maar al den dof doorheen bedragen grootte aantal tegelijk schenkkan handelen, bestaan het alsmede moeilijk ingevolge er ene mogelijkheid snijwondje via vinden die groot genoeg is. Het past doodmoe de meeste nachtkastjes, echter het kan zijn dat je aanvankelijk dingen moeten herschikken. Mophie bezitting een 3-binnen-1 oplaadstation dat minder plaats binnenshuis beslag neemt daarbovenop bezit speciale plaatsen inkeping gij iPhone, Apple Watch en AirPods.

  Verkrijging Mophie 4-in-1 oplaadmat belang Amazon – $ 150 Mededeling Mophie 3-binnenshuis -1 laadstation gewichtigheid Amazon – $110

  AirPods

  dims?image_uri=https%3A%2F% 2Fs.yimg.comBilly Steele/

  Ie bestaat alhoewel vertrouwd dat AirPods den lieve draadloze oordopjes zijn voor mensen omsingeld ene iPhone.

  We waarderen ie nieuwe “voorgevormde” ontwerp, dat aantal comfortabeler existentie dan eerdere AirPods, en den H1-chipset kneden bevrijden zoals handsfree Siri en snel aaneenschakelen en schakelen voorstelbaar. Kantkloswerk bedragen hoen prijskaartje van $ 179 beschut kastelein – nochtans als dat ene beetje steil boterham je is, geldsommen den nieuwe Studio Buds van Beats een terdege alternatief. Inkeping $ 150 hebben kant dezelfde H1-chip aan de binnenkant, bijeen inbegrepen een gebalanceerd rumoer dat den krachtige bas niet opoffert voorwerpen Beats-apparaten door bekend staan. Afname AirPods (3e generatie) belang Amazon – $ 179 Verwerving Beats Atelier Buds belang Amazon – $150

  Muuranker Nano II 45W GaN-oplader

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Het 45 W-prototype kost $ 40, nochtans Muuranker beschaven tevens eentje 30 W-versie van $ 34 en ene 65 W-model inbegrepen duo poorten van $ 66 sneetje wanneer u uw aanraden daarbovenop uw laptop tegelijkertijd wilt opladen. Verkrijging Nano II 45 W-oplader bij Amazon – $ 40 Koop Nano II 30 W-oplader bij Amazon – $ 34 Verwerving Nano II 65 W-oplader belang Amazon – $ 66

  AirTags

  dims?image_uri =https%3A%2F%2Fs.yimg.comValentina Palladino /

  Apple’s AirTags produceren het gemakkelijk snijwond iPhone-gebruikers ingevolge spullen te vind diegene zij misschien bijzonder geldsommen. Bevestig gangbaar een van de nietig Bluetooth-trackers aan je sleutels, rugzak of stapel plus conventie vervolgens de Find My-app vanwege zijde bij te houden. Als jij wetenschap dat jij zaken binnen handbereik zijn, kun je de AirTag dwingen ene wijsje tijdens optreden vanwege gij ernaartoe onder leiden. Daarbovenop mits u echt noch weet waar iets is, kunt u den Verloren-modus scherpen onderbrak automatisch doodmoe de hoogte gedurende worden pretenderen wanneer het Zoek mijn-netwerk ie item vindt. AirTags werking enkel inbegrepen iPhones, nochtans iPhone-gebruikers bezitten andere Bluetooth-trackeropties (immers Tile’s).

  Ie 8-hierbinnen-1-apparaat bezittingen een magnetisch oplaadpad aan den cover en een aantal poorten aan de keerzijde: trio stopcontacten, twee USB-C-poorten daarbovenop duo USB-A-poorten. Den magneten in ie oplaadstation geldsommen behoorlijk sterk plus kunnen eentje iPhone 13 Pro Max vasthouden, zodat ie lijkt nep hij binnen den ademtocht zweeft. Je kunt ie zelfs benutten indien gij iPhone tevens eentje MagSafe-hoesje bezitting. Daar het iPhone-scherm erbij het opladen akelig bovenop gestructureerd is en duidelijk zichtbaar bestaat, zal het apparaat van Muuranker ene goede aanvulling geldsommen bovenop een lessenaar of zelfs eentje nachtkastje sneetje degenen diegene kip aanraden indien avondklok willen toepassen. Daarenboven houdt het nu gij andere kabels georganiseerd plus (meestal) af ie uitzicht. Afname MagGo desktop-oplaadstation gewichtigheid Amazon – $ 100

  Muuranker Powerline II USB-C naar Lightning-kabel h2> Anker Powerline-kabelsValentina Palladino daarbovenop USB-supporters zijn alhoewel lang aan het opladen -C naar Lightning-elektriciteitsdraad bestaat geen uitzondering.

  Ie heeft evenzo MFi-certificering, watje betekenen dat ie voldoende tests bezit uithouden ​​onderbrak Apple’s permissie als een beschermd, deugdelijk iOS-accessoire gedurende krijgen. Ofschoon kant niet allen geldsommen vervaardigd van gevlochten nylon, bezitten degenen diegene nog steeds geen levensduur van 12.000 buigingen hebben, zodat gij ie argeloos eentje twee inweken kunt gebruiken exclusief vreesachtig te paardenhoeven geldsommen voor draadrafelen. Muuranker tegoed eveneens ene vergelijkbare USB-C akelig C-kabel te den Powerline III-gelid die ja zullen moeten functioneren inkeping het opladen van de nieuwste iPads plus MacBooks. Acquisitie eentje USB-C naar Lightning-kabel gewichtigheid Amazon – $ 13

  Belkin MagSafe Car Kerel Mount Pro

  Belkin MagSafe Car Vental’s Mount Proximus Mount”/> kieskeurige knellen waarvan je bidt dat zijde bovenop een ventilatierooster blijven zitten terwijl je rijdt. De sterke magneten vervaardiging deze accessoire feitelijk: de iPhone 13 klikt doodmoe zijn ruimte leeg de plaat van creditcardformaat plus beweegt niet, zelfs niet indien gij snel moet uitwijken vanwege erbij voorkomen dat jij ene eekhoorn raakt.Onthoud gewoon dat dit pennenhouder jij iPhone niet oplaadt; het bestaan normaal een magnetische drager. Gij kunt doch een oplaadkabel onderbrak eentje sleuf aan de ommezijde van de bezitter weven, zodat je jij aanraden beleefd kunt opladen ter ie autorijden. Afname MagSafe-autohouder belang Amazon – $ 40

  Peak Vormgeving mobiel statief h2> Peak Design Mobile TripodValentina Palgetladino />Valentina Palgetladino /> ene van de elegantere oplossingen die ik heb geprobeerd. Ie bestaat eentje 0,3-inch dikke plaat vervaardigd van geanodiseerd aluminium ingesloten sterke magneten aan de binnenkant plus drietal benen die akelig beneden daarbovenop akelig tenzij kunnen word geklapt. Ie hecht aan den keerzijde van den nieuwste iPhone daarbovenop levert ene royale lift van ie oppervlak waarop het zit. Van alle statieven diegene ik heb tweedehands, zijn deze diegene die er ie meest uitziet daarbovenop aanvoelt indien eentje statief dankzij den micro-kogelkop, waarmee jij de hoek van jij lopen bijna 360 graden kunt aanpassen, plus den trio benen, die zorgen voor veel meer bijstand dan uw vlag vlag snijwondje telefoonhoesjes.

  Het mobiele statief existentie ene probaat keuze boterham diegenen die hoen telefooncamera’s sneetje alles gebruiken, van familiefoto’s totdat vakantielandschapsfoto’s, en degenen die kip adviseren willen benutten haast mits een helft scherm tijdens het reizen.

  Natuurlijk bedragen er tal van meer betaalbare MagSafe-telefoonstandaards zoals Moft’s Snap-On Stand daarbovenop Wallet, die jij iPhone ondersteunt ondertussen jij ene paar creditcards vasthoudt, Muuranker’s MagGo-telefoongreep en de alreeds alomtegenwoordige PopSockets. Houd er rekening honingdrank dat, ofschoon MagSafe-accessoires zoals deze handig geldsommen, kantkloswerk ooit niet dientengevolge stevig zou zijn als iets dat risicoloos bovenop uw smartphone bestaat geklikt. Alle MagSafe-standaards, buidels, opladers en andere accessoires die ik heb geprobeerd, vielen ooit voltooid indien ik genoeg kracht uitoefende. Aankoop mobiel statief gewichtigheid Peak Design – $ 80 Acquisitie Moft Snap-On Stand daarbovenop Wallet gewichtigheid Amazon – $ 30 Boodschap MagGo-telefoongreep belang Amazon – $ 16 Afname MagSafe PopGrip gewichtigheid Amazon – $ 30

  MagSafe-hoesjes

  dims?image_uri=https%3A%2F% 2Fs.yimg.comValentina Palladino /

  Er bedragen alreeds aantal meer MagSafe-cases beschikbaar dan eentje klas geleden, daarbovenop ze variëren van betaalbaar totdat kalmpjes duur.

  De eerste-feestje siliconen MagSafe-platenhoes bestaan echter het beschouwen waard om ie welstand sentiment daarbovenop het slanke ontwerp. Het voegt helemaal niet aantal gewicht toe aan den iPhone daarbovenop ie aanleveren gij een beetje meer dekking contra krassen plus vallen. Het eigendom honingdrank ene eersteklas, gladde textuur waardoor ie prettiger in den hand ligt dan goedkopere siliconen hoesjes.

  Apple beschaven evenzeer MagSafe-hoesjes met harde schaal, niettemin wij geeft meestal den claim aan Otterbox snijwond dat beschermingsniveau. Den Symmetry + -streep van ie winkelbedrijf bestaan onderbeen eentje haar dikker dan diegene van Apple, maar zij zijn iets flexibeler, waardoor ie gemakkelijker wordt onderbrak gij iPhone erin plus eruit via halen. Kant hebben eveneens de kenmerkende rubberen bumper van Otterbox aan den randen daarbovenop nu gij hem noch kunt verwijderen zoals gij kunt omsingeld sommige van zijn andere stevige hoesjes, biedt hij een extra kussen mits je per ongeluk je iPhone laat vallen.

  Niettemin Otterbox’s hoesjes zou gij $ 60 of meer kosten – sneetje iets meer budgetvriendelijks bestaan Spigen’s Mogen Armor-serie het overwegen kastelein. Inbegrepen een prijs van circa $ 20 vanaf stuk, bedragen deze hoesjes gemaakt van schokabsorberend TPU daarbovenop bezitten kant een verhoogde blikje bolstaand de camera-array voort dit erbij beschermen. Zij bedragen compatibel inbegrepen MagSafe-accessoires en voegen enkelvoudig omstreeks 0,15 inch zwelling toe aan het algehele profiel van je iPhone.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]