More

  Comcast zal op zijn vroegst pas in 2023 de datalimieten in het noordoosten afdwingen |

  Comcast-abonnees binnenshuis ie noordoosten van de VS hebben precies klimaat onderbreking van datalimieten gekregen, en dit zal kunnen blijven zweven. Volgens Light Reading en The Verge zei een voorlichter van Comcast dat den kabelgigant alhoewel “geen plannen” had wegens binnenshuis 2022 internetdatalimieten in de gebied ge tijdens dwingen. Staatsvertegenwoordiger Andy Vargas beweerde zelfs dat de tactiek inkeping onbepaalde oer zou kunnen geworden vastgehouden – hij begreep Comcast had “geen plannen door” het gewelf op enig moment opnieuw hierbinnen bij voeren.

  Den telecom zei voor ie eerst binnenshuis november 2020 dat het zijn 1,2TB-omheining zullen uitbreiden naar ie noordoosten binnenshuis 2021, echter vertraagde den verhuizing omsingeld een schooljaar te Schrikkelmaand 2021. Den extra oer wasgoed ogenschijnlijk bedoeld ingevolge klanten erbij helpen “bekend gedurende raken” omsingeld hoofdletters, niettemin velen bezitten de beslissing toegeschreven vanwege terug via stompen van chauffeurs die boos waren. Comcast probeerde ie internetgebruik erop beheersen (of extra hierbinnen rekening ter brengen) honingbij ene pandemie, terwijl velen geen andere verandering dan thuis tijdens werken.

  Dit zou abonnees diegene in andere staten nog steeds inclusief grenzen moeten leven, noch helpen. Ie zullen de inwoners van ie noordoosten doch helpen door gemakkelijker honingbij ademen plus kan hun kosten gemeen beminnen mits ze noch moeten liquideren sneetje overschotten of onbeperkte gegevens. Den toegevoegd stagnatie doen evenzo twijfel rijzen uit den noodzaak van caps in de eerste ruimte. Als Comcast twee klas lang geen grenzen oplegt te tal van staten daarbovenop rivalen zoals AT&T zelfs nog bredere gebaren kunnen fabriceren, waarom existentie ​​​​de grenzen dan? Den duwtje van Comcast dicht handhaving te 2023 of later noch af, niettemin ie nering zullen het argeloos zodoende lang wachten wellicht moeilijk kunnen bezitten door de heropleving onder rechtvaardigen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]