More

  Amazon klopt $ 100 korting op de GoPro Hero 10 Black |

  De GoPro Hero 10 Black biedt belangrijke updates van de Hero 9, zoals verbeterde beeldkwaliteit, een snellere gebruikersinterface en meer slow motion-opties, maar het kost tevens royaal meer. Al kun jij den camera uitsluitend ophalen inkeping $ 399 bij Amazon, $ 100 korting doodmoe de normale eerbewijs en minder dan den lanceringsprijs van de Hero 9. 

  Voort GoPro Hero 10 Black gewichtigheid Amazon – $ 399

  Ingesloten een snellere GP2-processor , biedt den Hero 10 Black ene maximale resolutie van 5,3K (van 5K) tot 60 fps, 4K omsingeld 120 fps plus 2,7K en 240 fps. Ie worden honingdrank levert met den nieuwste Hypersmooth 4.0-functie diegene ruwe hobbels stabiliseert, bijeen met nieuwe tonemapping daarbovenop ruisonderdrukking. Dit alles resulteert hierbinnen merkbaar betere daarbovenop vloeiendere video’s, waardoor het eentje uitstekende -beoordelingsscore van 92 bezittingen aanschaffen.

  Net indien bij de Hero 9 bezitting deze ene scherm aan den cover waarmee jij jezelf kunt inlijsten indien gij akelig de camera kijkt, echter dat scherm werkt hoewel met ene vloeiendere 30 fps binnen gelegenheid van 20 fps zoals voorheen. Andere banen bedragen honingbij meer eentje nieuwe optie sneetje het gelijkmaken van de gezichtseinder daarbovenop snellere zeevaart. Ie belangrijkste achterstand bestaat eentje kortere levensduur van de batterij in vergelijking inclusief den GoPro 9.

  De nieuwe overeenkomst is zelfs beter dan den eerbewijs van $ 450 van Amazon diegene wij zagen ter de Black Friday-verdoen van Amazon. Vasthouden er nochtans rekening evenzeer dat u er nog steeds rechtstreeks ene goedkoper van GoPro kunt krijgen als u bereid bent zichzelf aan via veiligheidsfunctionaris inkeping het 1-jarige GoPro-abonnement. Op deze oogwenk existentie het leverbaar belang GoPro boterham $ 350 hierbinnen gelegenheid van de gebruikelijke prijs van $ 400 ingesloten het seizoenkaart snee een schooljaar met (daarna kost het $ 50 vanaf schooljaar). Amazon’s deal van $ 399 bestaat daartegenover meer snijwond mensen diegene echt gewend den camera moeten uitgezonderd verplichtingen (of vergeten abonnementen).

  Volg @Deals bovenop Twitter boterham den nieuwste technische deals plus koopadvies.

  Volg @Deals bovenop Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]