More

  Via’s persoonlijke ride-hailing wordt volgende week stopgezet |

  Jij zult afscheid moet consumeren van Onder’s persoonlijke on-demand ritten. Bloomberg meldt dat Ter argeloos 20 december bedragen ride-hailing-activiteiten, nou in New York daarbovenop Washington, DC, stopzet. Daarna zou ie nering bedragen aandacht verleggen akelig systemen voor openbaar transport zoals bussen, shuttles plus bestelwagens. Gij kunt Tijdens wellicht nog steeds bezigen doorheen ophaaldiensten bij ordenen (alsmede snee paratransit) of dienstregelingen gedurende natellen, echter gij zult noch tal meer beheersing hebben daarbovenop vermoedelijk ie vehicle delen.

  Ie concern zijn niet verlegen uit zijn gedachtegang: zijn openbaarvervoersactiviteiten bedragen succesvoller. Ter chief Daniel Ramot vertelde Bloomberg aan Bloomberg dat de transitactiviteiten van bedragen nering “snel floreren”, en dat het eentje betrouwbaardere inkomstenstroom existentie dankzij langetermijncontracten. Ter zullen ene “figuurlijk belegging” nodig bezitten gehad voort zijn ride-hailing-activiteiten back erbij brengen akelig ie niveau van vóór de pandemie, daarbovenop het handel wilde die kosten niet vervaardigen waarna het vervoer inderdaad floreerde.

  Gedurende’s uitdagingen staan ​​binnenshuis schel contrast inbegrepen de uitdagingen van Via. geldsommen rivalen snijwond het porties van ritten. Lyft en Uber bezitten moeite voort chauffeurs erop opsporen naargelang den bede weer toeneemt. Kantkloswerk hebben maar aantal grotere triviaal persoonlijke rit dan Gedurende. Zelfs als Erop zich zullen blijven inzetten snijwondje persoonlijke ritten, zal het met duo duidelijke gevestigde exploitanten concurreren wegens een ​​klein fragment van eentje goederenhandel. Onderbrak den stopzetting van de ride-hailing vermag ie diegene campagne fulltime omzeilen en een bocht gebruiken in eentje segment dat Lyft daarbovenop Uber grotendeels onaangeroerd hebben lijdelijk.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]