More

  Uber breidt persoonlijke leveringen in de VS uit |

  Kortstondig nadat de COVID-19-pandemie hierbinnen lentemaand 2020 uitbrak, begon Uber ene persoonlijke pakketbezorgservice. Ofschoon have het concern Uber Connect uitgebreid akelig meer dan 6000 steden (eenzaam alle figuurlijk metropolen) hierbinnen den VS plus eentje aantal toegevoegd banen extra.

  Net mits gewichtigheid Uber Eats kunnen koeriers hoewel afleveren of het pakje omhooghalen aan den deur van de klant. Voordien had Uber Connect officieel enig eentje vergaderoptie aan de trottoirband. Klanten kunnen leveringsbonnen of aanwijzingen inkeping hun chauffeur insluiten voordat zij worden opgehaald of afgeleverd – het bestaat vermoedelijk den moeite waard doorheen hoen doodmoe den hoogte bij beweren van bijvoorbeeld ene kwetsbaar pakket.

  New York City, Philadelphia, Pittsburgh, Los Angeles, San Francisco plus San Diego behoren tot de steden waar Uber Connect beschikbaar zijn. Uber testte Connect te eerste autoriteit hierbinnen 25 steden binnen den VS, Australië en Mexico.

  Andere bedrijven bieden alreeds jaren soortgelijke diensten aan, naar TaskRabbit. Desondanks suggereert den uitvergroting van Uber Connect dat den service gevierd toereikend bestaat gebleken ingevolge ie portie bij produceren van ie aanbod van ie concern leeg eentje veel bredere fundament, waardoor families daarbovenop vrienden te duizenden dorpen plus steden jawel snel items kunnen strepen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]