More

  TikTok zal For You-aanbevelingen wijzigen om ‘repetitieve patronen’ te vermijden |

  TikTok plant enkele belangrijke wijzigingen in de For You-bladzijde (FYP), het startscherm van den app. Ie zal ie algoritme aankunnen dat het FYP vult inbegrepen een eindeloze stroom video’s voort te voorkomen dat ie erop tal van idem soort vermogen toont.

  “Ondertussen we vervolgen ingesloten ie evolueren van nieuwe strategieën onderbrak repetitieve patronen honingbij onderbreken , loeren wij hoe ons systeem de soorten inhoud diegene bestaanbaar werd aanbevolen in eentje reeks beter vermag variëren”, streep TikTok te ene blogpost. “Daarom testen we manieren onderbrak via voorkomen dat wij ene reeks vergelijkbare kapitaal aanbevelen – zoals af extreme diëten of fitness, verdriet of desintegreren – doorheen erop voorkomen dat erbij veel van eentje inhoudscategorie wordt bekeken die misschien prima zijn als een enkele video, echter problematisch mits bekeken hierbinnen clusters.”

  De service werkt honingdrank aan eentje manier om honingbij identificeren wanneer het algoritme enkelvoudig ene arbeidsongeschikte tal soorten video’s aan een gebruiker laat bespeuren. Het merkt doodmoe dat, alreeds video’s overheen eenzaamheid of gewichtsverlies misschien niet hierbinnen campagne zijn met de regels van ie verhoging, deze soort video’s ene zeurderig effect kunnen bezitten mits kantkloswerk het grootste onderdeel uitmaken van wat ene gebruiker ziet op de Snijwond je-bladzijde. Ie existentie dus beslissend door dat ter voorkomen.

  “Onzerzijds mikpunt zijn dat den For You-feed van elke individu een breedgeschouderd scala aan kracht, makers plus onderdrukken bevatten”, zei TikTok plus merkte leeg dat er tijdens tal vergelijkbare video’s verschijnen binnenshuis den feed weerspiegelt niet ie soort ervaring dat ie wens promoveren. Den voorkomendheid overlegt omsingeld den Content Advisory Council plus de commune, mede inclusief experts bovenop het streek van medicijnen, klinische psychologie en AI-zedenleer.

  Ook ontwikkelt TikTok eentje optie waarmee gebruikers video’s kunnen stremmen on-line aan bepaalde woorden of hashtags doodmoe den For You-bladzijde. Dat levert kantkloswerk meer beheersing ge schlemiel kant leeg ie startscherm bewonderen.

  Het FYP-aanbevelingsalgoritme bestaan den geheime jus van TikTok plus ene van den belangrijkste redenen waarom de app ongelooflijk gewild word. De systemen van de app liefkozen de betrokkenheidsgewoonten van gebruikers bij, naar hoe lang ie scherm op eentje bepaald drama kracht blijft daarbovenop den video’s diegene iemand leuk vindt, doorheen honingbij inschatten welke soorten video’s hun verslaafd kunnen vrijen aan den FYP.

  Ter een hoorzitting van de Senaatscommissie snijwond Winkelbedrijf in oktober uit het effect van sociale media bovenop kinderen en tieners, drongen senatoren aan bovenop vertegenwoordigers van TikTok, Youtube daarbovenop Snap ge verschillende zaken. Ene daarover inderdaad hoe hoen algoritmen vermogen zullen kunnen promoten ge aangelegenheden als eetstoornissen plus zelfbeschadiging.

  TikTok’s laatste bericht zal kunnen helpen door de zorgen van de wetgevers achterwege erop verwerk. Het platform merkt leeg dat ie watje “oer plus iteratie” zou kosten door deze wijzigingen binnenshuis systemen daarbovenop tools aan te brengen daarbovenop was erbij krijgen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]