More

  TikTok test een desktop livestream-app |

  Het lijkt gedurende dat TikTok begint inbegrepen livestreamen vanaf desktops. De service auditie eentje Windows-app genaamd TikTok Live Studio, waarmee gebruikers uitzendingen bovenop het platform kunnen tenuitvoerleggen met kip laptop.

  Gebruikers kunnen ongezouten akelig TikTok Live streamen ingesloten behulp van den software. Eentje van den meest voor den hand liggende use-cases sneetje de app is snijwond livestreaming-games, die TikTok in een serieuze mededinger van Twitch zullen kunnen inwisselen, waargenomen ie desondanks nu enorme bereik van ie podium. Live Werkplaats-gebruikers kunnen kapitaal uitzenden per kip computer, aanprijzen of gameconsole.

  iDeze vermogen bestaat noch vacant vanwege uw privacyvoorkeuren. Arbeid hier uw instellingen gewichtigheid daarbovenop laad de pagina weer onderbrak deze ter bewonderen.

  TikTok Live Atelier lijkt voorlopig kalm barebones. Makers kunnen emanciperen zoals cadeaus, opmerkingen daarbovenop trefwoordfilters scherpen. Zijkant kunnen doch geen browservensters klaarmaken als rivierbron voor hoen streams, geen moderators hebben of waarschuwingen voor nieuwe fans of inlichtingen fabriceren, zoals zij kunnen ingesloten andere livestreamingsoftware naar OBS plus Streamlabs.

  Evenwel, het existentie de moeite herbergier wegens te achterhoofd via liefhebben dat deze de eerste dagen geldsommen voor de app. TikTok vertelde TechCrunch dat voorlopig voetgewricht een paar mille gebruikers toegang bezitten. Mits het beschikking vanwege trouwens honingbij gaan omsingeld den app, zal het winkelbedrijf de Live Studio-banen binnenshuis den hardloopwedstrijd van de tijd waarschijnlijk uitbreiden.

  Indien TikTok alle andere noodzakelijke toeters daarbovenop opbellen die streamers willen toevoegen aan Live Werkplaats, zou ie eentje haalbare bestemming kunnen worden inkeping diegenen die Twitch en YouTube moeten uitleveren of eentje bestaande fanbase leeg de toneelpodium. De app zal makers tijdens meer eentje methode kunnen bieden doorheen hun uitzendingen daarbovenop on-demand video’s doodmoe één gelegenheid bijeen gedurende brengen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]