More

  Square Enix schort de verkoop van ‘Final Fantasy XIV’ op omdat het te populair is |

  Square Enix schort den verkoop plus levering van Final Fantasy XIV Starter Edition plus Complete Edition doodmoe, aangezien het tijdens inderdaad gaat en ie winkelbedrijf ie niet kan bijbenen. Het vergunning bestaat van toepassing doodmoe zowel fysieke indien digitale versies van de game plus zal te de komende weken werd verricht. Het zijn een geleidelijk procedure dat enige oer binnen beslag zullen gebruiken daarbovenop afstemming met retailpartners vereist – bovenop dit ogenblik bedragen allebei versies nog steeds leverbaar binnenshuis digitale gamewinkels – doch het onderneming zegt dat ie “dientengevolge snel voorstelbaar” met diegene echtgenoten zullen coördineren.

  FFXIV-toneelspelers touwtrekkerij omsingeld lange wachtrijen sinds den Endwalker-uitvergroting staart november uitkwam. Zijkant moeten nog uren afwachten om bovenop eentje server erbij komen plus ie game bij kunnen optreden. In den aankondiging legde Square Enix overheen dat het de verkoop van FFXIV moet opschorten daar de “dichte concentratie van speeluren… zijn servercapaciteit veraf erop bovenin gaat, vooral onder de piekuren.” Den ontwikkelaar vertellen voordien dat ie noch binnen staat zijn ingevolge meer werelden of servers toe via voegen vóór de release van Endwalker wegens ervoor bij zorgen dat het alle spelers kan accommoderen vanwege het wereldwijde handicap aan halfgeleiders.

  FFXIV-regisseur en producent Naoki Yoshida verontschuldigde zich binnen het begin december sneetje den lopende uitgave en zeven dagen gratis speeltijd toegekend aan alle toneelspelers die de volledige versie van ie spel bezitten en eentje actief abonnement bezitten. In geldsommen nieuwste aankondiging zei hij dat Square Enix diegene spelers hoewel 14 dagen extra geleverd.

  Exclusief ie stopzetten van den verkoper van FFXIV, zullen het nering hierbinnen den toekomst voorrang geven aan ie inloggen van mensen omsingeld eentje actief seizoenkaart. Het accepteert geen gratis proefabonnementen meer plus huidige kosteloos proefspelers kunnen noch meer inloggen behalve de late nacht plus vroege ochtenduren.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]