More

  Spotify voegt luisteraarbeoordelingen toe voor podcasts |

  Als percentage van geldsommen jarenlange podcast-push, bezit Spotify doorlopend nieuwe vrijmaken voor gebruikers extra, daarboven de gestaag uitbreidende bibliotheek van 3,2 miljoen shows. Heden introduceert den service nog een andere tool waarmee luisteraars feedback kunnen geeft uit den podcasts waarnaar ze luisteren: beoordelingen. Het winkelbedrijf zegt dat de plaats om 1-5 sterbeoordelingen aan honingbij bieden “de komende dagen” snijwondje gebruikers zou geworden uitgerold. Den functie zal beschikbaar bedragen te alle markten artikelen podcasts beschikbaar zijn doodmoe den streamingdienst.

  Spotify zegt dat emanciperen naar de podcast-hitlijsten gebruikers hebben geholpen gewichtigheid ie vinden van nieuwe programma’s, plus hetzelfde geldt snijwondje de gepersonaliseerde aanbevelingen van den engageren. Totdat nu toe terdege er maar geen echte manier snee luisteraars door hierbinnen de apps van het handelsbedrijf gedurende staren schlemiel andere mensen van ene voorstelling vonden. Het sterrenclassificatiesysteem zal bekend bedragen gewichtigheid podcast-luisteraars, aangezien platforms zoals Apple Podcasts mee den scorestatistiek benutten. Keurig indien Apple zal Spotify ie tal beoordelingen tussen haakjes afspelen buitenshuis de gemiddelde score leeg den pagina van elke vertoning. Natuurlijk stelt ie stelsel makers evenzo binnen staat vanwege erbij bewonderen hoe kip podcast presteert te luisteraars, meteen van de mensen die akelig den show gehoorzamen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]