More

  Reddit-bestanden met de SEC om openbaar te worden |

  Reddit bezittingen ene grote stap gezet voort akelig de beurs honingbij gaan. In eentje persbericht bezit ie handel bekendgemaakt dat het intiem ene conceptregistratieverklaring bezittingen ingediend belang den Amerikaanse Securities and Exchange Commission omsingeld band totdat “den voorgestelde beursgang van bedragen gewone waardepapieren”. Den bekendmaking biedt weinig details af de geplande IPO, die akelig vooruitzicht zullen voorvallen argeloos machtiging doorheen den SEC.

  Het sociale netwerken vertellen eveneens dat ie nog moeten bepalen hoeveel aandelen zullen word aangeboden plus snee hoeveel. Het zal plausibel te den nabije toekomst eentje eerste waardering blootleggen, ondertussen ie zichzelf voorbereidt op een IPO, nochtans ie zijn vermeldenswaard dat ie $ 700 miljoen bezit opgehaald binnenshuis ene financieringsronde hierbinnen augustus contra een waardering van meer dan $ 10 miljard.

  Volgens Reuters probeerde Reddit binnen september investeringsbankiers plus advocaten binnen via charteren als adviseurs snee ene geplande beursgang te New York. Reeds den timing van de IPO zal hangen van de marktomstandigheden, hoopte Reddit blijkelijk dat het onderneming anti de tijd dat het volgend jaar worden gewaardeerd doodmoe meer dan $ 15 miljard zal geworden gewaardeerd. In lentemaand nam ie concern eveneens Drew Vollero, diegene de beursgang van Snap hierbinnen 2017 leidde, binnen dienst indien eerste chief financial officer.

  Reddit werd opgericht te 2005 en zijn gigantisch gevierd werd indien nieuwsaggregator, messaging board plus social communicatiemiddelen webstek sindsdien. Binnen het tweede kwartaal van dit schooljaar genereerde ie snee het eerst $ 100 miljoen aan annoncering-inkomsten – 192 percent meer dan schlemiel ie binnen dezelfde tijdsperiode van 2020 genereerde. Binnenshuis den toekomst is ie van plattegrond doorheen meer keurigheid gedurende menen doorheen video plus audio binnen zijn website op gedurende verwerk, wat vermag leiden tot nog grotere annoncering-inkomsten.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]