More

  Portalgebruikers kunnen nu gebarentaaltolken meenemen naar videogesprekken |

  Meta’s Portal-apparaten bedragen alhoewel tal praktischer boterham uitblussen en slechthorenden. De socialemediagigant werkt gezamenlijk ingesloten ZP Better Together om Video Relay Kerkdiensten (VRS) doodmoe Portal-hardware voorstelbaar gedurende fabriceren bij apps, opdat jij een Engelse of Spaanse gebarentaaltolk binnen gesprekken kunt brengen inbegrepen horende mensen. Je kunt omsingeld andere woorden videogesprekken voeren inclusief eentje tal groter publiek en de tolken van ZP geldsommen 24/7 beschikbaar als eentje chat niet vermag bewakers.

  De functionaliteit werkt sneetje alle Portal-producten. Je kunt honingdrank een verzoekschrift indienen voort eentje ​​gratis portal honingbij ontvangen via den ZP-website indien je doof of hardhorend bent.

  Den verplaatsing zal Meta kunnen assisteren om videobellen hierbinnen de hoek honingbij maken inkeping mensen met gehoorproblemen, natuurlijk, echter dat doe noch’ den vitale rol diegene het snijwondje sommige mensen zullen kunnen vervullen noch wijzigen. Alhoewel slimme schermen ofschoon lang inschikkelijk bedragen boterham gesprekken tussen gebarentaalgebruikers, kan dit uitzetting slechthorenden assisteren voort met ongeveer allemaal bij communiceren. Dat bestaat vooral belangrijk gedurende eentje pandemie, wanneer persoonlijke tolken voorstelbaar noch vacant zijn.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]