More

  ‘OlliOlli World’ arriveert op 8 februari |

  De nieuwste Indie World Showcase-stream bestaan gecompleteerd, plus nu er helaas geen dagboek ja over Hollow Knight: Silksong, have Nintendo meer details onthuld be andere games die akelig Switch komen. Tijdens hun bestaan OlliOlli World, dat op 8 schrikkelmaand uitkomt.

  Den nieuwste OlliOlli-spel van Roll7 (diegene Take-Two kortelings aankoop) existentie ene skateboardplatformer, waarin gij aanpunten scoort doorheen trucs ge erbij voeren als gij baant je ene weg door de bol van Radlandia. Daarnaast bedragen er twee asynchrone multiplayer-modi. Binnen Gnarvana League vecht gij boterham den opperste score daarbovenop hoe meer gij speelt, hoe meer cosmetische items je snijwond je figuur vrijspeelt. In de Gnarvana Portal-modus kun jij levels aangaan die procedureel word gegenereerd ingesloten eentje aantal aanpasbare factoren binnen achterhoofd, naar tralie, moeilijkheidsgraad plus lengte. Je kunt creaties delen met andere toneelspelers ingesloten behulp van een code diegene doodmoe alle platforms werkt.

  Roll7 en uitgeverij Private Division bezitten eveneens twee uitbreidingen inkeping OlliOlli World aangekondigd. Den Void Riders DLC, die hierbinnen den zomer uitkomt, zal meer levels, cast, gameplay-opties, opmaak daarbovenop een nieuwe bioom bijsluiten. Den helft uitbreiding staat gepland snijwondje komend herfst en meer details zou zometeen worden onthuld.

  Tenzij Switch komt OlliOlli World akelig rekentuig, PlayStation 4, PS5, Xbox One en Xbox Reeksen X/S. Pre-orders opstarten vandaag en den basisversie van de spel kost $30. De Molenrad-editie, diegene $ 45 kost, bevat allebei uitbreidingen. Bezitters van ie basisspel kunnen de DLC speciaal kocht.

  Andere titels die gedurende de Indie World Showcase bij zag waren, geldsommen onder meer Chicory: A Colourful Tale. De game, waarin je de wereld schildert doorheen puzzels bij verkennen plus leeg via leegmaken, ja voordien dit klas eentje groot hit. Ie bestaat heden vacant bovenop Switch. Alsmede komt vandaag naar den hybride console de uitstekend genoemde actieplatformer Dungeon Munchies, partygame Let’s Play! Oink Games plus stealth-puzzelavontuur Timelie, waarvoor ene demo beschikbaar zal geldsommen.

  Don’t Starve Together en Omori werd dit lente overgezet naar Switch. Onder den nieuwe games diegene akelig den Switch weggaan, zijn Sea of ​​Stars, eentje RPG-prequel van The Messenger (diegene binnenshuis den verlof van 2022 zou doordringen), puzzeltitel Aliisha – The Oblivion of Twin Goddesses (lente), Figment 2: Creed Valley (sprokkelmaand , ingesloten een demo die heden vacant bestaat) daarbovenop River City Girls 2 (zomer).

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]