More

  Neymar Jr. sloot een streamingdeal met Facebook Gaming |

  Laat nochtans trachten Twitch-legendes aan tijdens zwerven snee rivaliserende instituten: Facebook Gaming have zojuist een van ‘s werelds grootste sportpersoonlijkheden geland. Voetbalster Neymar Jr. eigendom een deal uittekenen vanwege dolletjes gedurende livestreamen op Facebook, inclusief geldsommen eerste officiĆ«le uitzending vanaf 17 december door 14.00 moment Eastern doodmoe zijn pagina. Hij zal games “meerdere kolken” vanaf maand streamen daarbovenop ene keer per maand samenbinden ingesloten ene andere maker.

  Vooruitzien noch dat de aanrander van Paris Saint-Germain FIFA zullen optreden ondanks zijn echte vaardigheden. Variety merkte bovenop dat Neymar voorheen erop meer Call of Duty plus Gerecht-Strike bovenop Twitch streamde, plus we zouden Fortnite niet uitsluiten toen hij eerder dit jaar binnenshuis den spel verscheen.

  De overeenkomst hoeft noch vanaf se gedurende geldsommen. verschuif den balans van livestreaming achterwege van Twitch plus YouTube, plus we zullen niet tal meer van dit soort deals verwacht. Er bedragen eindelijk niettemin zo aantal topsporters diegene toereikend geĆÆnteresseerd zijn te videogames doorheen kantkloswerk honingbij livestreamen. Indien Neymar echter meer dan 88 miljoen Facebook-fans bezit, kan deze gemakkelijk leiden tot eentje vitaal publiek en ie profiel van Facebook Gaming vertonen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]