More

  Meta en Ray-Ban’s Stories-brillen kunnen nu Messenger-teksten verzenden en lezen |

  Meta heeft een nieuwe software-update uitgebracht sneetje Ray-Kerkban Stories diegene de spraakmogelijkheden van den slimme bril verbetert. Na installatie van den programmatuur kun jij inclusief den ingebouwd helper sms’en en bellen ter Messenger. Daarenboven vermag het hoewel berichten voorlezen diegene iemand jij erbij ie chatplatform stuurt.

  Ene andere nieuwe functie existentie den gelegenheid vanwege gij stem gedurende bezigen door ie afspelen van media honingbij regelen. Mits u bijvoorbeeld akelig ie aankomende nummer hierbinnen een afspeellijst wilt gaan, zegt u: “Hé Facebook, volgende”. Het existentie mede mogelijk onderbrak bovenop dezelfde manier het volume van den audio aan via voetstappen en ene getal of podcast onder pauzeren daarbovenop gedurende hervatten. Oh, plus jij kunt de hulpbetoon onderbrak een ​​update van de batterijduur vragen.

  Meta zegt dat het den update gefaseerd uitrolt akelig de bijbehorende Facebook View-app en merkt doodmoe dat het tegemoetzien dat den programmatuur binnenkort sneetje allen beschikbaar zullen zijn. Voor gij de update kunt downloaden, moet je de nieuwste firmware leeg gij Stories-bril installeren. Alreeds deze release een van den minder boeiende aspecten van de Ray-Verbod Stories verbetert, beloofde het onderneming dat het in ie nieuwe klas meer functionaliteit zou toevoegen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]