More

  Je krijgt geen samenvatting van Twitch 2021 als je marketing-e-mails hebt uitgeschakeld |

  Keurig mits Spotify, Reddit plus Nintendo biedt Twitch gebruikers ene momentopname van hoen activiteiten in 2021. Behalve andere statistieken vertelt Twitch Recap gebruikers hoe lang ogen uitzendingen hebben bekeken of hoeveel oer makers deze klas hebben besteed aan het performen van games snee kijkers of streamen vanuit hen bubbelbad.

  Er goed echter een addertje via ie gras. Twitch-gebruikers moesten zich vooraf aanmelden voor marketing-e-mails. “Ingevolge de samenvatting via ontvangen, moest je je aanmelden snijwond marketing-e-mails voor zijde werden afzenden”, vertellen Twitch doodmoe bedragen ondersteunings-Twitch-account. “Helaas zijn wij niet binnenshuis staat vanwege herhalingen handmatig weer bij versturen.”

  We zie enige verwarring voltooid den resum.

  Wegens de extract honingbij ontvangen, moest u zichzelf aanmelden voor marketing-e-mails voor ze werden verzonden. Helaas kunnen we samenvattingen niet handmatig weer versturen.

  Als jij je hebt aangemeld, controleer dan gij inbox en spammap binnenshuis den komende uren! https://t.co/N84HhhIGQB

  — Twitch Sponsoring (@TwitchSupport) 15 december 2021

  Natuurlijk staan ​​de beantwoorden leeg die tweet afgeladen inclusief klachten van teleurgestelde mensen diegene zich niet realiseerden dat zijde ronddwalen overgestapt marketing-e-mails achterlieten of niet wisten dat ze zichzelf moesten aanmelden. Anderen suggereerden dat Twitch den excerpt bovenop bedragen website en app had moeten aanbieden, naar zoveel andere kerkdiensten doen.

  Twitch is uiteraard kalmpjes wegens de samenvattingen erbij verzenden binnenshuis elk formaat dat ie lief vindt, en mits ie wens dat gebruikers zichzelf eerst aanmelden voor marketing-e-mails, het zijkant dientengevolge. Twitch had dat doch waarschijnlijk huis moeten communiceren aan gebruikers diegene gewoonlijk gaarne hen samenvattingen bewonderen en deze met anderen delen, daarbovenop diegene het reeds wellicht hebben gemist. Ie had zij ene melding kunnen richten indien zijkant zich nog niet hadden ingelogd.

  Twitch deelde odertussen bedragen eigen excerpt. Ogen besteedden deze jaar 1,2 biljoen minuten aan ie loeren akelig streamers, ondertussen meer dan 14 miljoen kanalen snijwondje het eerst werden gestreamd. Het zei dat de topcategorieën weer gewend chatten waren (watje snijwondje zich spreekt), gevolgd om Grand Theft Auto V en hoewel bedragen rollenspelers, League of Legends, Valorant en Minecraft.

  De PogChamps bleven scrollen, de Hype Trains bleven wentelen en jij bracht 2021 naar een hoger niveau.

  Controleer jij inbox en laat onzerzijds staren hoe je #TwitchRecap bleek. We zou beginnen. pic.twitter.com/mkOmZiPZZG

  — Twitch (@Twitch) 15 december 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]