More

  Hulu’s Theranos miniserie ‘The Dropout’ gaat in première op 3 maart |

  Naar inbegrepen veel wilde daarbovenop dramatische verhalen, krijgt het novelle van Theranos en bedragen voormalige CEO Elizabeth Holmes meerdere aanpassingen. Het wegens Jennifer Lawrence optocht Bad Blood, dat chic ingevolge Apple is opgepikt, zal plausibel de meeste voetlicht krijgen. (Tegemoetzien dat ie tal Oscar-liefde zou krijgen, zoals Adam McKay’s recente films, Vice plus The Big Short.) Nochtans reken niet leeg Hulu’s miniserie, The Dropout. Snijwondje het eerst aangekondigd hierbinnen 2019 inbegrepen Kate McKinnon indien de beruchte seriële lichaamsvezel, Elizabeth Holmes, zullen de cyclus alreeds den titelrol optreden in Amanda Seyfried wanneer dit hierbinnen première gaat op 3 maart 2022.

  Hulu

  Afgaande op de eerste reeks foto’s, legt Seyfried veilig het magnetisme van Holmes omsingeld grote kijkers vast. Het is eveneens nieuw doorheen de geweldige Naveen Andrews (Lost, Sense8) ter aanschouwen mits Ramesh “Sunny” Balwani, de voormalig COO van Theranos en de voormalige kornuit van Holmes. Volgens Hulu zou den gelid volgen “ene ongelooflijk novelle van ambitie en furore die ontzettend kommer existentie gegaan. Hoe kon ‘s werelds laatstgeborene zelfgemaakte vrouwelijke miljardair alles binnen eentje seintje verliezen?”

  Ie is Theranos slagen vanwege meer dan $ 700 miljoen van investeerders leeg onder halen door het kennelijk wonderbaarlijke apparaat, den Edison. Ie was eentje bloedtestmachine diegene moest uitproberen bovenop een veelzijdig scala aan ziekten. Nochtans ie inderdaad natuurlijk iedereen een leugen. Voltooid rapporten van de Wall Street Journal en anderen bleek dat den technologie van ie winkelbedrijf nimmer werkelijk bezitting gewerkt. Uiteindelijk gedaagde den SEC Theranos, Holmes daarbovenop Balwani van “massale fraude”.

  Alex Gibney’s HBO-documentaire, The Inventor, bezit ie drama rond Theranos en Holmes’ ongewone mystiek doodmoe een nuttige methode behandeld. Doch er existentie mede toereikend erop handelen in eentje dramatische herdruk.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]