More

  Google maakt het gemakkelijker om prijsdalingen in Chrome te herkennen |

  Alhoewel het winkelseizoen voor de feestdagen 2021 in bedragen hekkensluiter ontwikkelingsfase zit, voegt Google een handvol bevrijden toe aan Chrome doorheen u erop assisteren last-minute deals ter opsporen. Te de VS bevat de Android-versie van den browser alhoewel ene bijgewerkte tabbladinterface diegene het gemakkelijker evolueren doorheen de prijs van iets erbij bespeuren wanneer u tussen geopende webpagina’s schakelt. Het onderneming suggereert dat de functie jij zal helpen eentje prijsdaling bij herkennen zonder onveranderlijk een pagina erop vernieuwen. Handig dat.

  Den aankomende keer dat u Chrome leeg uw iPhone of Android-apparaat gebruikt, ziet u mee eentje nieuw extra Google Contactlens-pictogram in den zoekbalk. U kunt het benutten om visuele zoekopdrachten over via voeren. Tik op het pictogram en richt de camera van je aanprijzen ergens leeg. Het nering suggereert dat Lens-integratie binnenshuis Chrome boterham mobiel handig kan zijn mits jij naast ie raam aan ie shoppen bent.

  Naar vroeger aangekondigd, komt Lens mede naar de Mac- plus Windows-versies van Chrome. Zodra het beschikbaar existentie, heb gij den gelegenheid ingevolge inbegrepen de rechtermuisknop op eentje plaatje honingbij overbrengen, leeg ‘Afbeeldingen afzoeken omsingeld Google Lens’ te kloppen plus een omtreklijn voort iets heen honingbij getekend doorheen erbij bespeuren of je meer informatie kunt opsporen overheen sukkel er voor gij ligt.

  Ten slotte, als u iemand bent die de neiging heeft wegens terugloop onvolledig te laten, ziet u een nieuwe kaartje ‘Uw winkelwagentjes’ wanneer u ene tabblad opent. Het toont u alle websites voorwerpen u rechttoe winkelwagentjes bezitting. Het nering kondigde dit functie aan leeg I/O 2021 daarbovenop wordt alreeds uitgerold hierbinnen de VS. Google merkt doodmoe dat sommige van zijn winkelpartners u zelfs ene korting kunnen aanbieden doorheen eentje ​​boodschap erop voltooien als zijde merken dat u ene winkelwagen hebt verlaten. Bestaat ie aan de opdringerige zijkant? Absoluut, doch sommige mensen kunnen ie mede inschikkelijk menen. Alle 

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]