More

  Een ‘Splinter Cell’-remake is onderweg |

  Na sukkel cameo’s daarbovenop gepraat ge eentje animatieserie, existentie Ubisoft tenslotte klaar door eentje ​​nieuwe Splinter Cell-spel honingbij maken – bij manier van spreken. De game-ontwikkelaar bezit plannen onthuld snee eentje Splinter Cell-remake diegene totdat doelwit bezittingen de stealth-daad van de vroege games argeloos bij bootsen daarbovenop tegelijk moderne technologie gedurende omarmen.

  Het project zal de Snowdrop-engine gebruiken diegene aanwezig bestaan binnen nieuwere games zoals The Division 2 plus de aankomende Avatar-waardigheidstitel, echter jij speelt hierbinnen nietig, lineaire omgevingen te plaats van Ubi’s kenmerkende (daarbovenop vaak formule-achtige) klinkklaar-wereldruimten. Het onderneming wens vereffenen aan de huidige gameplay-verwachtingen, niettemin bestaan zich er evenzo van bewust dat het vroege Splinter Cell verleidelijk wasgoed, correct aangezien het heus sluipende toneelspelers beloonde diegene kalmte, slimheid plus methodische planning toonden. Inbegrepen andere woorden, tegemoetzien niet dat je ene volwaardig vuurgevecht zult voortbestaan.

  Ie zijn verhelderend erbij pril inkeping Ubisoft vanwege eentje ​​releasedatum boterham den remake gedurende geeft, niettemin de werkplaats binnenshuis Toronto helpt den inspanning ingesloten eentje mengeling van veteranen uit eerdere Scherf Cell-games daarbovenop frissere gezichten, waaronder enkele nieuwe medewerkers. Of het team erin slaagt, bestaan niet manifest. Den enige werkelijke Splinter Cell-spel van Ubisoft Toronto was Blacklist, die was werd ontvangen, echter niet zo vereerd wasgoed als ie oorspronkelijk. Den agentuur binnen Toronto worstelt evenzeer nog steeds met de gevolgen van Ubi’s wangedragschandalen – VP plus co-regisseur van den Blacklist, Maxime Béland, namen ontslag na beschuldigingen van mishandeling.

  De gameplay-beloften zouden tal goeds kunnen voorspellen mits jij verschrikt ja dat den remake evenals zullen verdwalen verre van watje Scherf Cell doch super maakte. Plus cruciaal zijn dat dit het lanceerplatform schenkkan bedragen sneetje ene werkelijke revival. Den creatieve leider van den spel, Chris Auty, karakteriseerde de feitelijk-do mits eentje “solide basis” snijwondje den toekomst van de franchise. Zelfs mits gij niet van de veronderstelling aan ene herhaling houdt, vermag dit leiden tot echte berechten bovenop eentje aaneenschakeling die velen voordien hadden afgezien.

  iDeze capaciteit bestaan noch vacant door gij privacyvoorkeuren. Werk alhier uw instellingen bij en laad den bladzijde weer voort dit honingbij aanstaren.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]