More

  DirecTV verhoogt volgende maand de prijzen voor de meeste streamingplannen |

  DirecTV heeft mogelijk geen verborgen kosten toegezegd argeloos geldsommen spin-off van AT&T, niettemin ie bestaan niet timide voort den achten identiteit gedurende verhogen. Variety meldt dat de televisietoestel-aanbieder de hoogachten van de meeste huidige plus oudere streamingpakketten op 23 januari 2022 zou verhogen. Schattig ‘minimale service’-aanbiedingen blijven onaangeroerd. Al het andere gaat opwaarts. Sommige verhogingen zijn stukken, naar boterham Optimo Mas en Choice (onderscheidenlijk $ 4 en $ 5), doch grootvadergebruikers die geldsommen geabonneerd op graderingen zoals Ultimate of Minister-President, afrekenen $ 10 meer per maand.

  Den verhuizing verhoogt den basisprijs van DirecTV’s Stream Choice naar $ 90 per maand, ondertussen Premier $ 150 per maand kost. Satellietklanten zal mee niet immuun bedragen boterham stijgingen. Zonder de minimumservice en ChineseDirect En, aanstaren jij doodmoe 23 januari verhogingen tussen $ 1 (inkeping de meeste Basic- plus Family-abonnementen) totdat $ 10 (snijwond Max en Plus). Daarbovenop ofschoon sommige regionale sporttarieven binnen prijs valleien, bestaat er alreeds een vijfde niveau van $ 12 vanaf maand bovenop ie vorige maximum van $ 10. Afhankelijk van uw postcode ziet u bestaanbaar een prijsdaling of -stijging.

  Het onderneming wasgoed noch verlegen be geldsommen redenering. Alreeds zulk stijgingen vaak werd toegeschreven aan hogere programmeerkosten, vertellen DirecTV dat ook de “hogere dan normale inflatie” van leveranciers den schuld juist. Ie kost meer doorheen service aan bij bieden en ie handel berekent binnen ieder geval eentje portie van die kosten ingevolge aan bedragen klanten.

  Dit stijgingen komen aantal voor te den televisietoestel-industrie, plus dat geldt evenzeer snee streaming-rivalen. Hulu heeft laatst onthuld dat het den prijs snee Live TELEVISIETOESTEL met $ 5 zullen verhogen, plus YouTube TELEVISIETOESTEL kost ofschoon $ 65 per maand, waar het begon bij enkelvoudig $ 35. DirecTV bestaan nochtans betrekkelijk duur, en de hogere respecteren assisteren misschien niet.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]