More

  De nieuwste AirPods van Apple vallen terug naar een historisch dieptepunt van $ 140 |

  Je hebt al nog een waarschijnlijkheid onderbrak Apple’s derde generatie AirPods snijwondje $ 140 leeg Amazon bij krijgen als gij den uitverkoop vorige slap hebt gemist. Dat is de laagste prijs diegene we bezitten gezien inkeping de draadloze oordopjes, die authentiek boterham $ 179 werden verkocht daarbovenop die Apple de afgelopen dagen voor $ 150 bezittingen verkocht. Ondertussen het prototype nu op goederenvoorraad is, moeten u uw geschatte leverdatums nakijken voordat u boeteoplegging ie indien kerstcadeau erop aankopen, want ie vermag na den feestdagen doordringen, zelfs als u ie reeds koopt.

  Mededeling nieuwe Apple AirPods (3e mensenleven) belang Amazon – $ 140

  Mits jij het niet hevig vindt dat gij bestelling na de feestdagen kan bereiken daarbovenop hierbinnen de eerste mogelijkheid doodmoe zoek bent naar eentje paar AirPods, zijn het derde generatie-model ene geweldige koop. Hoewel ie nog steeds noch wordt levert ingesloten de siliconenknoppen van den Professional, vertegenwoordigt ie ene compleet verfrissend ontwerp voor den productlijn. Binnenshuis onze kritiek, waar we hem een ​​score van 88 gaven, vonden we hem comfortabeler dan geldsommen voorgangers vanwege ie nieuwe ‘voorgevormde ontwerp’. Ie bestaan korter dan eerdere modellen en vermag klanken huis naar gij oor leiden, sukkel leidt totdat enorme verbeteringen binnen den geluidskwaliteit.

  Apple heeft evenzo eentje aangepaste driver verbonden aan eentje versterker ingesloten schel dynamisch bereik ingevolge “rijke, consistente bassen” en “heldere, pure” klanken bij vervaardigen die de geluidskwaliteit nog verder overtreffen, waardoor ie nog meeslepender wordt dan eerder. Plus dankzij den H1-chip bedragen de AirPods van de derde mensenleven wichelen van Adaptive EQ, ruimtelijke audio, snel combineren ingesloten één aanraking daarbovenop altijd-aan Siri. Ten slotte prezen we ie prototype ingevolge zijn batterijduur: den oordopjes zelf kunnen zes ogenblik meegaan plus de hoes vermag je luistertijd totdat binnen totaal 30 uur uitrekken.

  Volg @Deals bovenop Twitter snijwondje de hekkensluiter technische deals plus koopadvies.

  Alle producten die onderbrak worden aanbevolen, worden geselecteerd doorheen onze redactie, zelfstandig van ons moederbedrijf. Sommige van onze vertellen inhouden gelieerde links. Indien je iets koopt honingbij ene van dit links, kunnen wij eentje aangesloten makelaarsprovisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]