More

  De Mac Mini M1 met 16 GB RAM is nu $ 100 korting |

  Ondertussen den Mac Mini M1 die gewichtigheid Amazon bij kopen bestaat, steeds weer binnenshuis plus voltooid voorraad komt, kun jij belang Adorama eentje versie van den desktop inclusief toegevoegd ARIES afname snijwond minder strafbaar. Den online retailer bezitting de Mac Mini M1 ingesloten 16 GB ARIES en 256 GB pakhuis sneetje $ 799, of $ 100 korting leeg de normale prijs. Dat is ie dubbele van ie RAM-herinneringsvermogen binnen het basismodel en eentje configuratie die niet dientengevolge gemakkelijk verkrijgbaar bestaan belang externe retailers.

  Acquisitie Mac Mini M1 (16 GB ARIES) belang Adorama – $ 799

  Je kunt nog steeds de desktop krijgen ingesloten 512 GB aan opslag boterham $ 750 bij Amazon mits u liever opslag wilt. Doch toegevoegd ARIES schenkkan best handig bedragen, omdat het multitasking soepeler vormen. Gebaseerd doodmoe onze ervaring inclusief ie uitproberen van andere M1-machines naar de MacBook Air, zou de Mac Mini M1 nu snel en losjes moeten aanvoelen dankzij den prestatieverbeteringen van de bijgewerkte chipset van Apple. Het bezit eentje acht-core CPU plus eentje acht-core GPU, en een Neural Engine snee het afhandelen van machine-leunende taken. Ie bijdoen van reserve ARIES aan de mengeling zullen den ervaring schattig doch verbeteren, vooral indien gij zaken doet mits videobewerking, ie verrichten van tientallen browsertabs plus meer.

  Den nieuwste Mac Mini draait helemaal doorheen de prestatieverbeteringen, dat wens zeggen dat ie er noch dientengevolge intact verschillend uitziet dan eerdere modellen. Ie is ontworpen onderbrak compact bij bedragen, zodat het zelfs binnen den uiterst krappe thuiswerkruimtes zou moeten passen, en ie tegoed eentje tal poorten, waaronder duo USB-A-poorten, dubbel Thunderbolt-poorten, een HDMI-poort, ene Ethernet-poort plus een hoofdtelefoonaansluiting . Het zijn een goede voorkoop voor diegenen die niet tal plaats hebben, maar moeten beleggen binnen een verbeterde, universele machine snijwond thuis.

  Volg @Deals op Twitter voor den hekkensluiter technische deals daarbovenop kopen raadgeving.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]