More

  De diepgaande beeldbewerking van Pixelmator Photo komt naar de iPhone |

  Pixelmator Photo bestaan beschikbaar voor professionals daarbovenop enthousiastelingen diegene inclusief foto’s op hun iPads willen werking, plus nu bestaan het eentje optie binnenshuis kip zak. Pixelmator eigendom ene versie van Photo snijwondje de iPhone uitgebracht die de geavanceerde afbeeldingseditor naar kleinere schermen brengt. Net indien den tablet-app daarbovenop Pixelmator Professional, kun gij eentje breedgeschouderd scala aan niet-destructieve bewerkingen op foto’s fabriceren, hetzij per de aanraden (exclusief ProRAW van sommige iPhones) of vanaf 600-daarbovenop RAW-indelingen van speciale camera’s.

  U zult hoogstwaarschijnlijk enkele van den meer dan 30 kleuraanpassingen gebruiken, ge basisprincipes zoals belichting en witbalans tot een wielgebaseerd kleurbalanssysteem zoals u zullen opsporen snijwondje videograding. Pixelmator Photo kneden maar honingdrank gebruik van enkele handige (kant ie steeds bekendere) AI-bewerkingsfuncties, waaronder het afzonderen van objecten en opschalen boterham opnamen ingesloten eentje lage resolutie. Gij kunt alsmede ene kalm strakke integratie met Apple’s Foto’s daarbovenop iCloud verwacht, naar het archiveren van bewerkingen hierbinnen (of openen van afbeeldingen uit) je bibliotheek.

  Pixelmator Photo wordt gewend gesproken verkocht snee $ 8, maar het bestaat beschikbaar snee $ 4 vanwege de iPhone via aandrijven kopers. Den app is ene gratis update inkeping degenen diegene de iPad-versie alhoewel benutten. Deze zal gij waarschijnlijk noch vertrekken van Adobe Lightroom daarbovenop andere professionele fotobewerkings-apps, doch den klassieke strategie van Pixelmator kan alhier nog steeds van toepassing zijn. Het biedt een betaalbaar, eenmalig ter afrekenen alternatief inkeping Lightroom’s Premium-lidmaatschap plus andere abonnementen diegene jij vaak nodig hebt snijwond dit bewerkingsniveau.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]