More

  Citroen herontdekt zijn Ami EV als een schattige offroad-buggy |

  Kamperen of wandelen is reeds nog leuker worden dankzij een nieuwe Citroën-conceptauto. De My Ami Buggy bestaat gebaseerd op den Ami die we allemaal kennen daarbovenop artikelen wij van liefkozen, echter voegt een tal praktische plus stilistische kleinigheden toe, naar bredere knobbelige relatie, een led-lichtbalk en verwijderbare canvas deuren.

  De buggy bestaat vooral een methode voor den ontwerpers van Citroën om via stinken inbegrepen hen karbonades vanwege “stijlvolle attributen toe via voegen onderbrak geldsommen heldhaftig en vriendelijke backpacker-inborst erbij bevestiging”, aldus ie handel. Mits zodanig lieten kant zichzelf ingeven ingevolge afdingen mits bouwspellen, industrieel ontwerp plus raadgever.

  Onderbrak beschermd onder zijn, ie lijkt leeg het idee van gij tienjarige van eentje buggy, ervan uitgaande dat ie zuigeling schattig ontwerptalent had. Het kaki, zwart daarbovenop gele kleurenschema existentie ie eerste opvallende kenteken, waardoor het een buitencamouflagegevoel krijgt daarbovenop toch een hoge zichtbaarheid.

  Een ander doorslaggevend eigenschap geldsommen de deuren, of ie ontbreken daarover. De gewone bedragen vervangen vanwege verwijderbare canvas deuren ingesloten ritsen, watje inkeping sukkel broodnodige luchtcirculatie en buggy-allure zorgt. Met de knobbelige daarbovenop bredere banden kun je hem bovenop ruwere manieren verwerken, voorbijgaand gij gij herinnert dat de bodemvrijheid niet super is. Het bezit honingdrank koplampbeschermers en ene toegevoegd knobbelige tape op het nok diegene eentje “avontuurlijke gezindheid” bijdoen en de schattigheidsfactor verhogen.

  Citroën heeft zijn kleine Ami-concept EV omgevormd tot een schattige toevoeging lichtbalk, verwijderbare

  Gedurende herinnering: de Ami kan eentje spoed van 28 MPH halen en 70 kilometer afleggen leeg zijn accumulator van 5,5 kWh. Ie is evenals legaal sneetje tieners van 14 jaar en pa voort ter autorijden te Frankrijk daarbovenop elders binnenshuis Europa. Den ontwerpers van het nering moeten tal genieten bezitten gehad met het My Ami Buggy-concept, echter ie is nog niet bekend of Citroën het ooit zal opbouwen plus verhandelen – alreeds de kwajongen te ons allemaal dat beschermd hoopt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]