More

  Apple voegt zich bij de bedrijven die hun terugkeer naar kantoor uitstellen |

  Apple bezitting alhoewel snijwond de kwart keer bedragen terugkeer-akelig-kantoorplannen moet aanpassen. Werknemers zouden in februari inbegrepen ene hybride schema beginnen, al de snelle verspreiding van den Omicron-variant die controversiële plannen binnenshuis de war bezit gegooid.

  Hierbinnen de hardloopwedstrijd van den pandemie tegoed Apple veelvuldig geprobeerd richtlijnen vast gedurende pretenderen voor wanneer het persoonlijke arbeid opnieuw zou beginnen. Den aanvankelijke doelstelling van herfstmaand 2021 werd kotsmisselijk ontvangen wegens ene aantal medewerkers diegene ene Slack-kanaal sneetje ‘doodmoe afstand functioneren ’ vormden daarbovenop een kritische geschreven verspreidden overheen ie beleidsvoorstel. De Delta-variant maakte verdere vertragingen noodzakelijk, die ronddwalen gepland boterham januari daarbovenop vervolgens schrikkelmaand 2022. 

  Den snelle overdraagbaarheid van Omicron heeft dit zwak geleid totdat maskermandaten sneetje Apple-winkels binnenshuis het hele land. Trio winkellocaties in Annapolis, Ottawa plus Miami dolen eveneens gesloten argeloos uitbraken van het virus.

  Lyft, Uber plus ie moederbedrijf van Google, Alphabet, hebben honingdrank hun kantoorrendementen opgeschoven, waarbij de laatste dubbel, naar Apple, geen nieuwe streefdatum. Ie bestaan vrijwel zeker dat andere bedrijven inbegrepen de plaats doorheen op afstand erop arbeiden den komende dagen daarbovenop inweken zal monitoren.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]