More

  Apple sluit drie winkels in de VS en Canada te midden van de COVID-19-golf |

  Apple sluit meer winkels als reactie op den heropleving van COVID-19. Bloomberg meldt dat den iPhone-auteur drietal winkels binnen de VS plus Canada tijdelijk eigendom gesloten argeloos toename van blootstellingen daarbovenop uitbraken ter werklieden. Winkels te Annapolis (Annapolis Mall), Miami (Brickell City Centre) en de Canadese hoofdstad Ottawa (Rideau Centre) blijven tot 18 of 19 december gesloten.

  Het bestaan niet verstaanbaar hoeveel medewerkers COVID- 19 gewichtigheid den getroffen winkels. Te een aangifte aan Bloomberg herhaalde Apple eentje eerdere aangifte dat ie pandemische omstandigheden “regelmatig controleert” plus een “uitgebreid” winkelveiligheidsinitiatief tegoed dat dagelijkse gezondheidscontroles, maskers, extra reinigen en betaald ziekteverlof omvat. Alle werklui zou COVID-19-tests moeten ondergaan voordat zijde terugkeren.

  Er zijn geen zelfverzekerdheid dat dusdanig sluitingen te de nabije toekomst zal vervolgen. Inbegrepen stijgende besmettingspercentages plus onzekerheid kogelrond den nieuwe Omicron-variant van ie nieuwe coronavirus, zou ie nochtans niet verbazingwekkend geldsommen mits er meer zijn tot deze laatste golf stopt.

  Den verhuizing onderstreept honingdrank de aanhoudende risico’s snijwond winkelpersoneel bij veel winkels, niet dolletjes gewichtigheid Apple. Hoewel aantal winkelmedewerkers maskers moeten dragen plus kip gezondheidsstatus moet delen, kunnen zijde zieke klanten noch vanaf se schuwen – daarbovenop er geldsommen zorgen dat Apple-winkelmanagers ondergeschikten bij druk hebben gezet vanwege binnen honingbij komen ondanks het gedragswijze van COVID-19-symptomen. Winkels kunnen risico’s minimaliseren, maar zijkant kunnen zijkant niet volledig vermijden zolang de ziekte aanhoudt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]