More

  Video wordt de eerste door een vakbond georganiseerde gamestudio in Noord-Amerika |

  Kant geldsommen mogelijk nog geen onbegrip, nochtans den medewerkers van Vodeo Games trachten eentje positief berustend onder gesteld snijwond hun beroepsgroep. Den studio, diegene deze schooljaar geworden opgericht onderbrak Threes-uitvinder Asher Vollmer, tegoed inclusief welslagen ene vakbond gesloten omsingeld CODE-CWA — de Communication Workers of America’s campagne onderbrak digitale arbeiders ter ordenen.

  Opereert vanuit verschillende locaties binnenshuis de VS plus Canada , is ie all-remote team van 13 wegens eentje ​​paar redenen eentje ongebruikelijk geval. In de eerste mogelijkheid existentie omstreeks de helft van de onderhandelingseenheden be onafhankelijke contractanten – veelal het exacte soort werklui dat worden uitgesloten van, of niet in aanmerking komt snee, een vakbond.

  Daarbovenop reeds een groot eindje van den druk onderbrak den digitale werkplekken gedurende verenigen binnenshuis den afgelopen jaren zich bezit gestructureerd op het terugdringen van misbruik doorheen het beheer daarbovenop onevenwichtigheden hierbinnen de beloning, lijkt Vodeo’s noch wegens te komen voltooid den behoefte door richting erbij corrigeren, achterwege van ene dreigende drama. Integendeel, kip zucht ingevolge ene ​​werknemersorganisatie bij maakt lijkt geworteld in ie moeten behouden van eentje rechtvaardige werk. “Zijde organiseren niet overmits er een figuurlijk enge chef bestaat, zoals Bobby Kotick of iemand verschillend”, vertelde campagneleider sneetje CODE-CWA Emma Kinema aan Polygon. “Zij indelen overmits zij zoveel geven vanwege het arbeid dat kant handelen, plus kant moeten meer voogdij overheen hoe ie worden gedaan – den omstandigheden waarin zijde werken wegens die games ter vervaardiging wetsartikelen kantkloswerk onderbrak schenken.”

  “Alle werknemers verdienen eentje werknemersorganisatie daarbovenop beheer be hoe hen werk worden gerund, naast waar kantkloswerk werken, watje hun arbeidsstatus bestaan of ter welke omstandigheden kant functioneren”, Myriame Lachapelle, een producent bij Vodeo Games, schreef in een getuigenis aan de media: “Wij bedragen geïnspireerd ingevolge de groeiende arbeidersorganisatie binnenshuis de game-industrie plus hopen dat we ene nieuw precedent kunnen scheppen voor industriebrede normen die onze gedeelde werkomstandigheden zal overtreffen plus anderen zou ingeven door gedurende doen idem.”

  Vodeo bracht hierbinnen september zijn eerste game, den Peggle-achtige RPG Beast Breaker, be en kreeg overwegend positieve recensies. Het existentie beschikbaar snijwond computer, Mac en Switch.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]