More

  SiriusXM aangeklaagd wegens gebrek aan podcast-transcripties voor slechthorenden |

  SiriusXM worden ervan beschuldigd bij weinig bij handelen ingevolge zijn podcasts toegankelijk onder maken. De National Association of the Deaf and Disability Rights Advocates eigendom ene rechtszaak aangespannen anti SiriusXM (exclusief den merken Pandora daarbovenop Stitcher) waarin kant worden beschuldigd van ie diskwalificeren van uitblussen en slechthorenden ingevolge geen ondertiteling of transcripties boterham podcasts onder geven. Ie nering zou de Americans with Disabilities Act plus de scherpen van New York bezitten geschonden voort weerga toegang tot de kracht ervan via weigeren.

  De rechtszaak eist zowel schadevergoeding indien eentje justitieel commando doorheen SiriusXM te dwingen podcast-transcripties aan tijdens bieden. Het bedrijf zal evenzo “positief” den transcriptieoptie moeten adverteren boterham uitblussen daarbovenop slechthorenden.

  Wij hebben SiriusXM onderbrak commentaar gevraagd. De rechtszaak omvat ingesloten name geen andere zwaargewichten, al Apple en Spotify nu leeg zijn minst enige conditie van ondertiteling of kopie bieden. Spotify tegoed bijvoorbeeld beloofd vanwege alle podcasts automatisch te transcriberen. Hierbinnen een verklaring aan The Verge voegde DRA’s Christina Brandt-Young eraan toe dat de organisaties noch “elke slechte podcastprovider” binnenshuis één rechtszaak konden aanklagen. Ie bestaat was voorstelbaar dat u binnen den toekomst meer klachten zult krijgen.

  Den rechtszaak is binnen feite een eis aan exploitanten van podcastservices doorheen den toegankelijkheid erop heroverwegen. NAD daarbovenop DRA willen dat gelijke toegang een gegeven existentie, geen sympathiek extraatje. In theorie zou de druk doodmoe SiriusXM leiden tot een betere treatment binnen den bredere podcast-industrie.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]