More

  Samsung’s Tab A8 voegt een snellere processor, meer RAM en opslagmogelijkheden toe |

  Den afgelopen jaren inderdaad den Tabulator A-schreef van Samsung eentje van den weinige opties inkeping diegenen die bovenop zoek waarden akelig eentje goedkope Android-pilletje. Aanvang volgend jaar brengt ie onderneming den Tab A8 uit in den VS. Het is geen opwindende update, echter ie biedt put ene handvol verbeteringen ten opzichte van geldsommen voorganger. Samsung zegt dat het nieuwe fotomodel eentje “uitgebreid” 10,5-inch scherm bezitting ingesloten een beeldverhouding van 16:10 daarbovenop ene TFT-scherm inbegrepen een resolutie van 1920 x 1200.

  Inwendig bezit den Tab A8 ene octa-core processor diegene volgens het winkelbedrijf 10 procent sneller is dan den CPU doodmoe den Snapdragon 662 diegene bij zijn dominee geworden geeft. Samsung zal buitenshuis een 3GB-basismodel alsook een 4GB-variant van den pilletje overhandigen. Wegens den snellere processor zal het apparaat sneller moet aanvoelen, bovenal mits jij inkeping het model omsingeld meer ARIES gaat. Boterham foto’s en video’s wordt de Tabulator A8 leveren ingesloten een 8 megapixel hoofdcamera daarbovenop een 5 megapixel selfie-shooter.

  Samsungams Tab A8Samsungams Tab A8″/>Samsungams tot 128 GB inwonende opslag, ene primeur snijwond de lijn. Als gij meer gelegenheid nodig hebt, kun jij tot 1 TB extra opslagplaats bijsluiten te eentje meegeleverde MicroSD-sleuf. Alles worden gevoed voort ene kluizenaarshut van 7.040 mAh. Samsung deelde geen budget van de levensduur van de batterij, doch vorig schooljaar ontdekten we dat de Tab A7, inbegrepen dezelfde batterijcapaciteit, 11 ogenblik plus 30 minuten mee zal kunnen gaan in een video-uitlooptest. De Tab A8 ondersteunt snel opladen totdat 15 W, nochtans wordt ge toeleveren met eentje langzamere 7,75 W voedingsadapter hierbinnen de pak. Ie behoudt den koptelefoonaansluiting van de modellen van vorig schooljaar daarbovenop jij kunt vooruitzien dat ie worden leveren met Android 11.

  De Samsung Galaxy Tabulator A8 ligt volgende maand binnenshuis de winkelschappen binnenshuis den VS. Samsung zou den tablet in trio nasmeulen aanbieden: grijs, zilver daarbovenop roze goud. Ie bedrijf bezitting geen prijsinformatie gedeeld. Inkeping den context: den predikant van de Tabulator A8 begon bij $ 230, alhoewel jij hem vaak boterham minder tijdens acquisitie kon menen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]