More

  Polk Audio onthult zijn eerste Dolby Atmos-soundbar |

  Polk Audio have zijn eerste Dolby Atmos-soundbar onthuld. Den Signa S4 bezitting doorzijgen drivers (dolletjes dubbel akelig bovenop gerichte drivers) diegene gestructureerd bedragen op ie geeft van 3D-audio snijwondje films, televisie, opzoeken en games. Er wordt een draadloze subwoofer meegeleverd.

  Ie bedrijf zegt dat indien den inhoud noch bestaan ingesteld inkeping Dolby Atmos, de soundbar ene “virtuele Atmos-ervaring” kan creëren ingevolge de hoogte-, surround- en middenkanalen gedurende upmixen. Bovendien vormen den Signa S4 conventie van Polk’s VoiceAdjust-technologie, diegene totdat mikpunt tegoed den dialoog huis verstaanbaar ter maakt erbij rumoerige scènes plus gewichtigheid het kijken naar iets bovenop een lager volume.

  Polk Audio

  Je kunt den subwoofer overal te de ruimte situeren, tijdelijk deze zich in 10 meter van de soundbar bevindt. Den duo apparaten word vanzelf gekoppeld. Een Bass Adjust-functie past den low-end-instellingen op ook de soundbar mits den subwoofer aan. Er bedragen voorinstellingen met één lichtknop ontworpen voor ie afspelen van films daarbovenop opzoeken. Er zijn eveneens eentje nachtmodus die de contrabas verlaagt en meer nadruk legt doodmoe dialoog.

  Jij kunt de Signa S4 doodmoe gij televisie bijsluiten erop HDMI, optische kabel of zelfs aux-binnenshuis. Ie apparaat zou compatibel moeten bedragen omsingeld den meeste moderne televisie-afstandsbedieningen plus er bestaan mede Bluetooth-hulp.

  Den soundbar bestaat vanaf heden verkrijgbaar via den website van Polk en andere winkels. De Signa S4-karton, eenzaam HDMI- en optische kabels, kost $ 399.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]