More

  Nintendo’s jaaroverzicht vertelt je meest gespeelde Switch-games van 2021 |

  Er kunnen haast drie weken sneetje het einde van het jaar geldsommen, echter dat weerhoudt Nintendo er niet van wegens eindje tijdens gebruiken aan den schooljaar-in-review-aktie. Keurig mits hierbinnen 2020 daarbovenop 2019 heeft ie winkelbedrijf eentje sleutel waarmee je kunt aanstaren hoeveel tijd je hebt uitgegeven aan het performen van gij Switch in den afgelopen 12 maanden.

  De versie van 2021 verschilt niet aantal van wat Nintendo have aangeboden hierbinnen de afgelopen jaren. Jij ziet opnieuw het totale veel uren dat je het hele klas om hebt gestoken en ene telling van alle games die je hebt gespeeld. Er zijn eveneens een overzicht van het veel uren dat je elke maand hebt gespeeld, naast eentje terugblik doodmoe je meest actieve dag.

  Aangezien dit den Switch bestaat waar we het voltooid hebben, zul gij alsook aanschouwen hoeveel tijd jij hebt doorgebracht tussen den handheld- plus den dock-modus. In elke ontwikkelingsfase vertelt den sleutel gij hoe gij statistieken snijwond 2021 zich verhouden tot die van vorig klas. Jij kunt jij jaaroverzicht zag vanwege inbegrepen je Nintendo-account te via loggen bovenop de officiële webstek van ie handelsbedrijf. De tool bestaat doch dolletjes beschikbaar snijwondje mensen in den VS, Canada daarbovenop Latijns-Amerika.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]