More

  Microsoft Teams voegt end-to-end encryptie toe voor één-op-één gesprekken |

  Jij kunt ofschoon eentje aantal Microsoft Teams-gesprekken voeren met het vertrouwen dat zijkant redelijk risicoloos geldsommen. The Verge merkt bovenop dat Microsoft end-to-end-encryptie doodmoe grote schelp vacant bezit geproduceerd sneetje één-op-één-gesprekken nadat het de functie sinds oktober publiekelijk eigendom getest. Als de IT-boekhouder van uw concern E2EE inschakelt plus allebei kanten van het gesprek ervoor schiften voort den functie honingbij toepassen, zou het boterham indringers aantal kwalijker moeten geldsommen vanwege gesprekken te spioneren.

  Microsoft waarschuwde dat u verschillende belangrijke functies zult verliezen indien je gebruikt de strengere encryptie, louter opnemen, doorverbinden, uitbreiden akelig groepsgesprekken daarbovenop live ondertiteling. Je moeten E2EE uitschakelen voort die opties back te krijgen.

  Dit kan nog steeds bepalend bedragen. Al Teams alhoewel versleuteling gebruikte, ook binnen transit mits in rust, bood ie nog steeds een venster snijwond ie ontcijferen van vermogen, opdat goedgekeurde instituten gegevensretentierecords konden eerbiedigen. End-to-end-coderen dekmantel dat iemand buitenshuis de beoogde ontvangers oproepgegevens ontsleutelt – dat existentie geweldig snijwondje de privacy, doch niet dientengevolge hot voor bedrijven, overheden plus wetshandhavingsinstanties diegene achterdeurtjes willen. Het zullen geen surprise geldsommen indien den autoriteiten zichzelf tegenspreken tegen de stoot van Microsoft.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]