More

  Huawei-documenten tonen naar verluidt betrokkenheid bij de bewakingsinspanningen van China |

  Huawei tegoed lang ontkend omsingeld den Chinese gezag gezamenlijk erbij functioneren wegens andere landen plus China’s eigen gemeenschap onder verspieden. Maar volgens The Washington Postbode heeft het 100 PowerPoint-presentaties van ie onderneming beoordeeld diegene kunnen laten zien hoe het existentie on-line aan de bewakingsprojecten van China. Ofschoon tal van den dia’s indien confidentieel waren gemarkeerd, werden kant akelig verluidt doodmoe ene openbare Huawei-webstek neerzetten tot kant vorig klas werden verwijderd.

  The Postbode have een handvol van de hierbinnen het Engels vertaalde dia’s gepubliceerd, waaronder een inbegrepen een technologie die autoriteiten schenkkan assisteren spraakopnames gedurende ontleding wegens zij gedurende vergeleken inbegrepen eentje figuurlijk databank met opgenomen ‘stemafdrukken’. Het worden verondersteld ter helpen belang kwesties van binnenlandse veiligheid, plus zoals binnenshuis de openbaarmaking worden waargenomen, betekent dit dat het vermag geworden tweedehands voort personen honingbij identificeren die betrokken geldsommen gewichtigheid politieke geschil, Hongkong en Taiwan-affaires en discussies over etnische relaties.

  Nog een dia toont eentje uitgebreid gevangenisbewakingssysteem, dat blijkbaar is geïmplementeerd in likken te Binnenshuis-Mongolië en de provincie Shanxi, mee te detentiecentra hierbinnen den regio Xinjiang. Gedetineerden van den interneringskampen van Xinjiang, voornamelijk leden van de Oeigoerse etnische menigte, beschuldigen hoen operators van dwangarbeid, marteling en ie exclusief tenlastelegging vasthouden van hoen.

  Een andere dia laat staren hoe Huawei’s bewakingstechnologieën sinds 2017 hierbinnen Xinjiang worden tweedehands daarbovenop hoe den gezichtsherkenningstechnologie hielp belang ie vangen van “ene aantal criminele verdachten”. Weersomstandigheden een ander toont ene bewakingssysteem dat de locatie van “belangrijke politieke personen” kan lokaliseren inclusief behulp van hen elektronische apparaten. Het bestaan naar verluidt alhoewel in gebruik in Guangdong, den dichtstbevolkte provincie van China.

  The Post toeleveren toe dat ie noch vermag knevelen aan wie of wanneer de dia’s zijn getoond, echter tal ervan geldsommen in 2014 vervaardigd en werden identiteitsbewijs vorig schooljaar herschrijven. Een woordvoerder van Huawei vertelde de publicatie nochtans dat het nering “geen weten bezit van de projecten die binnenshuis ie Washington Postbode-rapport word genoemd” en dat het “cloudplatformdiensten toeleveren die financieren aan de gangbare industrienormen.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]