More

  Het prototype van de draadloze webcam van Dell gebruikt magneten om op een scherm te plakken |

  iDeze kracht is niet beschikbaar doorheen uw privacyvoorkeuren. Arbeid alhier uw instellingen bij daarbovenop laad de bladzijde weer om deze erbij zien.

  Vooruitlopend doodmoe CES 2022 geeft Dell een preview van een reeks conceptproducten zoals het gewoonlijk elk schooljaar rond deze tijd doen. Voordien plaagde het onderneming onzerzijds met een Switch-achtige rekentuig-gameconsole daarbovenop eentje paar dual-screen daarbovenop opvouwbare computers. Dit keer pronkt Dell inbegrepen een paar prototypes bol “naadloze werkervaringen”, genaamd Concept Flow, Concept Stanza en Concept Pari. Ik heb zijde uitgeprobeerd te eentje recente demo te New York (ondertussen ik me aan den COVID-19-protocollen hield), plus juist verrast onderbrak hoe smaakvol kantkloswerk bedragen.

  Van den trio existentie Pari mijn favoriet. Ie bestaat eentje prototype van een draadloze camera diegene magnetisch schenkkan geworden bevestigd aan een verenigbaar scherm, zodat u ie op ooghoogte kunt geplaatst terwijl u uw collega’s inzoomt. Dit helpt noch eenzaam onderbrak eentje ​​natuurlijkere oogopslag via behouden terwijl je praat, nochtans het poneert jij mede in staat ingevolge je aantekeningen of script achter de camera onder vrijen binnenshuis eentje soort teleprompter-opstelling. De magneten werken doch niet omsingeld zomaar eentje standaardmonitor; je moeten er honingdrank een benutten inbegrepen ingebouwde magneten.

  Ik waardeer den gratie van Dell’s benadering. Den webcam zit binnenshuis ene houder daarboven de monitor plus gij verwijdert hem indien gij ene andere hoek wilt.

  Je kunt de camera tevens ronddraaien door naar de keerzijde van het dock bij kijken indien gij wat privacy wilt, dus mits iemand jij bespioneert, aanstaren ze enkel den nikker platenhoes.

  Galerij: Dell Concept Pari eerste blik | 4 Foto’s

  /4

  Trans: Dell Concept Pari eerste opbergblik | 4 Foto’s

  /4

  Gedurende mijn korte tijd met ie model kon ik de webcam gemakkelijk grijpen en aan de beeldscherm knevelen. Den magneten dolen sterk genoeg doorheen de camera doodmoe zijn gelegenheid erop liefkozen plus erop voorkomen dat hij verschuift, echter niet dientengevolge sterk dat ik moeite moest doen doorheen hem eraf te halen. Ik hield voornamelijk van de vaandel diegene Dell boterham Pari maakte, waardoor ie ene overheadcamera worden boterham foto’s van bovenaf. Ie was handig vanwege de camera van het scherm erbij afplukken daarbovenop bovenop de magnetische diskette op den vlag onder kleven, diegene eruitzag als een dun, modern licht. De versie diegene ik ter onze demo heb uitgecheckt, voelde enigszins dun aan plus ik zullen moeten dat den diskette doodmoe een scharnier gedraaid terdege voort meer flexibiliteit te hoeken tijdens bieden, echter aldaar dit onderbeen een concept existentie, zal ik mijn klachten voorlopig onthouden.

  Nu Pari leeg deze ogenblik eentje mannequin existentie, bezit Dell enkele specificaties erop delen. Het apparaat weegt ongeveer 30 gram plus dit versie bezitting eentje ingebouwd microfoon. Ie streamt 1080p-video honingbij wifi plus bezit ene lampje bovenop den contactlens aan de voorkant vanwege aan gedurende schenken wanneer den camera waterpas staat, zodat gij er gemakkelijker snee kunt zorgen dat jij scène aanspraak bestaat.

  Aangezien deze momenteel noch iets existentie dat het bedrijf wens verdoen, bezit ie geen kleinigheden uit den levensduur van den accumulator, laat staan ​​ene mogelijke eerbewijs. Een tonvormige webcam die op een houder zit en een hand uitreikt met een cameramonitorDell

  Den stuntman andere concepten van Dell gingen meer voltooid omgevingen met meerdere toestellen. Flow tweedehands bijvoorbeeld eentje dock om alle apparaten binnen gij thuiskantoor aan mekaar via koppelen, naar ene monitor, toetsenbord, muis daarbovenop oplader. Vervolgens schenkkan uw laptop er draadloos verbinding alsook maakt plus gelijktijdig opladen. Als u den laptop uitgezonderd het Bluetooth-bereik brengt, wordt den externe monitor vergrendeld daarbovenop opnieuw verbonden wanneer u terugkeert inclusief uw rekentuig. Volgens Dell existentie Flow het huiduitslag van het bijeenbrengen van “apparaten, industriestandaard draadloze oplaadtechnologie, intelligente softwaretoepassingen en Wi-Fi 6E-dockingtechnologie om een ​​unieke, naadloze ervaring tijdens creëren.”

  Ten slotte, Stanza-centra kogelrond een 11-inch “begeleid toestel” dat hierbinnen feite eentje dunne plus lichte pilletje is tenzij poorten.

  Net indien gewichtigheid veel andere apps voor het maken van aantekeningen, kun je eveneens ene limiet onderbrak woorden trekken ingevolge zijkant te afzonderen. Als u een Venn-diagram tekent, schenkkan ie stelsel van Dell uw onvolmaakte cirkels met kronkelige dieet mede converteren in onberispelijke opbollen. Den pilletje vermag evenzo helpen indien reserve scherm waarop gij alles wat leeg ie scherm van jij pc staat kunt uitbreiden of spiegelen. Dell's Concept Stanza tablet-achtige monitor op de tafel.Dell

  Nogmaals, aldaar deze allemaal onderbeen concepten bedragen, bezittingen Dell geen prijs- of beschikbaarheidsinformatie vanwege te porties, doch het is mogelijk dat wij aspecten van dit ontwerpen in toekomstige producten zullen bekijken verschijnen. Bovendien liet het concern gister ene ander concept bewonderen, Luna genaamd, plus het bestaat eentje methode ingevolge rekentuig’s duurzamer via vervaardigen ingevolge hen onderdelen gemakkelijker gedurende vervangen. Dell onderzoekt verstaanbaar hoe producten kunnen geworden gemaakt die bijsluiten bij trends te de bedrijfstak (naar hybride personeel, duurzaamheid), en hopelijk zou we binnenkort enkele van den tegoed hiervan te geldsommen daadwerkelijke producten bewonderen.

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]