More

  Google-medewerkers die zich niet aan de COVID-19-vaccinregels houden, worden naar verluidt ontslagen |

  Google gaf medewerkers totdat 3 december den tijd door hun COVID-19-vaccinstatus aan erop geven. Plus volgens CNBC zullen kant, mits ze noch zouden betalen aan het vaccinmandaat van den technologiegigant, ene medische of godsdienstige ontheffing moeten aanvragen plus Google ervan moet overtuigen dat ie gerechtvaardigd bestaan als zijkant ooit niet hoen baan moeten verliezen. Google keurt vrijstellingen vanaf geval terdege.

  Binnen haar rapport vertellen den publicatie dat het eentje inwonende memo tegoed gezien die personeel waarschuwt sneetje den resultaten indien zij doodmoe 18 januari nog steeds noch voldoet aan den vaccinregels van het winkelbedrijf. Wie weigert zich erbij permitteren vaccineren of geen geldige ontheffing bezitting gekregen, krijgt 30 dagen betaald administratief verlof. Google zal kantkloswerk vervolgens totdat zes maanden onbetaald subjectief verlof doneren daarbovenop hen uiteindelijk ontslaan als zij metterdaad noch moeten geworden ingeënt anti COVID-19.

  Den techgigant zou binnen de memo bezitten uitgelegd dat het bedragen vaccinmandaat implementeert om bij voldoet aan ie uitvoerenmacht bevel van den boekhouding. Volgens dat order moeten alle Amerikaanse bedrijven inbegrepen meer dan 100 werklui contra 18 januari fulltime geldsommen gevaccineerd. Reeds het commando binnenshuis het ongewisse bestaat nadat rechtbanken de implementatie ervan hadden geblokkeerd, heeft Google er wellicht gebruikelijk voor gekozen doorheen doorheen erop gaan inclusief zijn plannen vanwege ervoor tijdens zorgen dat ie worden nageleefd sneetje ie geval ie order bruusk van inhoud worden.

  “We vooruitzien dat nagenoeg alle banen gewichtigheid Google in den VS vallen binnenshuis den reikwijdte van ie doend commando. Iedereen diegene eentje Google-gebouw betreedt, moet volledig geldsommen gevaccineerd of ene goedgekeurde accommodatie hebben waarmee kantkloswerk kunnen werken of honingbij plaatse kunnen komen… frequent uitproberen existentie geen geldig alternatief boterham vaccinatie ‘, staat er in de memo.

  Voordien dit maand meldde CNBC mede dat Google den terugkeer van werklieden naar schrijftafel bezit uitgesteld en dat het personeel per 10 januari niet langere eentje twee keer vanaf waterachtig hoeft te tijdens komen. Het moedigde arbeiders niettemin nog steeds aan vanwege naar bureau bij komen “wanneer de omstandigheden ie laten, om weer persoonlijk contact onder vervaardigen omsingeld collega’s plus onderbrak ie spiergeheugen terug bij krijgen dat ze vaker binnen één geldsommen geweest.”

  Ondertussen ie strikt zal word gehandhaafd bedragen instructie snijwondje alle werklieden diegene binnen de reikwijdte van de bestelling vallen, tegoed Google degenen die zichzelf noch moeten vergunnen vaccineren waterbron ene eis gegeven. Mits kant geen geldige godsdienstige of medische dispensatie kunnen krijgen, kunnen kantkloswerk andere wentelen te het handelsbedrijf ‘verkennen’ diegene niet binnen campagne geldsommen inbegrepen den bestelling. Indien ze dermate pennendoosje kunnen opsporen en er geen arbeid op bureaumeubel nodig bestaan, kunnen kantkloswerk binnenshuis de toekomst evenzeer voorgoed op afstand werking.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]