More

  Disney+ voegt SharePlay-groepsweergave toe voor de iPhone en iPad |

  U of uw broedsel hebben al eventueel eentje goede reden ingevolge den SharePlay-functie van Apple honingbij trachten. Disney+ bezitting een update uitgebracht diegene SharePlay-groepsweergave toevoegt aan zijn iPhone-, iPad- en Apple TELEVISIE-apps, waardoor maximaal 32 mensen tezamen kunnen kijken en chatten. Dit zullen je natuurlijk assisteren de nieuwste plotwendingen in Boba Fett of Hawkeye onder ontdekken, doch ie kan mee meegaand bedragen snijwondje jongeren diegene Frozen weer willen bespeuren omsingeld hen verre vrienden.

  Voordat gij ie vraagt: iedereen in den call bezitting Disney+ nodig wegens te streamen, daarbovenop dit werkt louter mits eentje bepalen titel beschikbaar bestaat snijwond allemaal binnenshuis jij virtuele manifestatie. Je kunt nog steeds afzonderlijk van allemaal audio plus ondertitels selecteren – den menigte deelt enkel de bedieningselementen inkeping afbeeldingen daarbovenop weergeven. Apple TELEVISIETOESTEL-gebruikers kunnen alsook op het grote scherm loeren ondertussen ze kip iPhone of iPad benutten doorheen binnenshuis contact tijdens blijven.

  De lanceren dicht gemakkelijk aan belang ene stortvloed aan Disney+-shows plus filmreleases. Ie existentie echter nog steeds een welkome aanvulling en het schenkkan bovenal handig geldsommen via ene vakantieseizoen, wanneer den pandemie nog steeds een aanmaning ontstaat voor sommige persoonlijke familiebijeenkomsten.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]