More

  De wellness badkamer

  Wil je elke dag kunnen ontspannen? Maak dan van jouw badkamer een wellness badkamer! In deze blog geven we tips over hoe je jouw badkamer kunt omtoveren tot een wellness badkamer.

  Een wellness badkamer heeft als kenmerken ontspanning en rust creëren, om zo de stress van het dagelijks leven af en toe even los te kunnen laten. Een wellness badkamer bestaat uit warme kleuren, natuurlijke elementen en luxe meubels. Accessoires waar je aan kunt denken zijn lekkere geurkaarsen, verschillende planten, dikke handdoeken en een lekkere badjas.

  Er worden vaak natuurlijke materialen gebruikt in een wellness badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een natuursteenlooktegel. Je kunt het beste gaan voor grote lichte tegels. Door één kleur te kiezen voor jouw badkamer straalt het ontspanning en rust uit. Voor de tegels aan de wand kun je gaan voor mozaïektegels. Deze heb je in veel verschillende soorten. Je hebt mozaïektegels in rechte strips of juist in kleinere ronde vormen. Ook heb je natuursteen mozaïektegels. De keuzes zijn dus eindeloos.

  Een mooi hoofdelement in een wellness badkamer is een infrarood stoomcabine. Dit geeft het optimale wellness-effect. Deze douchecabine heeft een stortdouche en 6 heerlijke massage jets. Daarnaast kun je dan ook nog tegelijk muziek afspelen op de ingebouwde speaker, om een geheel moment voor jezelf te creëren.

  Liever geen infrarood stoomcabine in je badkamer? Dan zijn er nog genoeg andere opties!

  Je kunt ook kiezen voor een ruime inloopdouche met een infrarood douchepaneel. Hierbij heb je 3 infraroodstralen een regendouche in een. Ideaal als een infrarood stoomcabine niet past of buiten het budget valt, maar je toch een optimaal wellness gevoel wilt beleven!

  Als je geen behoefte hebt aan een infrarood stoomcabine of infrarood douchepaneel, dan kun je ook gaan voor een ruime inloopdouche met een regendouchekop. Om de inloopdouche te optimaliseren kun je er een of meerdere inbouw nissen in maken, zodat je al je doucheproducten makkelijk bij de hand hebt.

  Voor het bad kunt u gaan voor een bubbelbad of een vrijstaand bad. Een bubbelbad geeft je de luxe van de bubbelstralen, maar een vrijstaand bad geeft je badkamer ook een luxe uitstraling! Ga je voor een vrijstaand bad? Kies dan de grootste maat die in jouw badkamer past, zodat je lekker kunt badderen!

  Ga voor een ruim badkamermeubel in een dezelfde kleur. Een ruim badkamermeubel geeft je genoeg ruimte om spullen op te bergen. Combineer dan het badkamermeubel met een of meerdere ronde spiegels met verlichting om het luxe gevoel helemaal af te maken.

  Als laatste houden we dan nog het toilet over. Ga voor een toilet waarbij jij je fijn voelt. Wil je een luxe toilet? Ga dan voor een toilet met bidet. Geen behoefte aan een luxe toilet? Ga dan voor een mooi glans wit toilet.

  Al overtuigd voor jouw wellness badkamer?

  Neem dan snel een kijkje op onze website en laat je inspireren!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]