More

  Apple herstelt maskervereisten in alle Amerikaanse winkels |

  Ter midden van eentje opleving van COVID-19-gevallen binnen de VS, zou Apple al opvorderen dat alle klanten ene masker dragen wanneer zijde bedragen winkels binnenshuis het hele grond opzoeken. Het onderneming vertellen dat ie voorts den bezettingslimieten zullen handhaven. De verhuizing komt nadat Apple onlangs de maskervereisten have opgeheven binnenshuis meer dan 100 van zijn landelijke winkels vooraf aan ie Thanksgiving-weekeinde. “Tijdens midden van ie toenemende tal gevallen hierbinnen veel gemeenschappen, vereisen we reeds dat alle klanten zich bij onze teamleden voegen om maskers tijdens dragen terwijl zijkant onze winkels opzoeken”, vertellen Apple binnen ene aangifte aan Bloomberg.

  Binnenshuis een memo verkregen voort de outlet, Apple vertellen dat het de besluit nam “argeloos beoordeling van de nieuwste trends in het veel gevallen van COVID-19 binnen de VS.” De recentelijk gesequenced ommicron-variant veroorzaakt nieuwe zorgen ge den koers van de pandemie. Volgens CNBC zei de Wereldgezondheidsorganisatie dinsdag dat de nieuwe variant zich sneller verspreidt dan alle eerdere soorten COVID-19.

  “Zelfs indien omicron eentje minder ernstige ziekte veroorzaakt, schenkkan het enorme tal gevallen opnieuw den onvoorbereide gezondheidsstelsels overmeesteren”, waarschuwde WHO-directeur-algemeen Tedros Adhanom Ghebreyesus. Per dinsdag vertegenwoordigt den omicron-stamvorm pakweg 3,0 percent van alle COVID-19-gevallen binnenshuis den VS, een hoogtesprong van 0,4 procent de slap ervoor.

  Den onvoorspelbare geaardheid van de pandemie have Apple gedwongen door regelmatig van winkel honingbij amenderen beleid naargelang de situatie zich heeft ontwikkeld. Den timing van dit hekkensluiter roller zal van stemkracht kunnen zijn leeg de bedrijfsresultaten, aangezien het tijdens voltooid zijn onderbrak weersgesteldheid een druk vakantieseizoen uit ​​via sluiten.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]