More

  Android 12 Go Edition maakt goedkope telefoons sneller en efficiënter |

  Alreeds Android 12 geldsommen weg vindt akelig meer toestellen, have Google Android 12 Go Edition aangekondigd. Wanneer het binnenshuis 2022 bovenop apparaten arriveert, zou het besturingssysteem snee goedkope telefoons jij toestel volgens het winkelbedrijf totdat 30 procent sneller vervaardiging. Dat draagt ​​belang aan den aanscherping van 20 percent die Google eerder realiseerde inbegrepen Android 11 Go Edition. Het nering zegt dat ie voorts lanceringsanimaties eigendom gladgestreken.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com% dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Google

  Naast prestatieverbeteringen draait Android 12 Go Edition helemaal voort privacyverbeteringen. Ie privacydashboard van Android 12 maakt den duik akelig Go Edition. U kunt het benutten om alle machtigingen bij staren waartoe uw apps toegang hebben plus deze mits nodig in honingbij rondreizen. Bovendien kun jij bekijken of den microfoon of camera van jij adviseren actief bestaan dankzij nieuwe privacy-indicatoren op de statusbalk. Met den update kunt u ook apps beperken tot dolletjes toegang totdat uw geschatte locatie in mogelijkheid van uw exacte. Plus als u eens iemand uw apparaat wilt vergunnen benutten, kunt u hoewel rechtstreeks vanuit ie vergrendelingsscherm ene ​​tijdelijk gastaccount ontsluiten. Android Go Edition 12 reset jij telefoon vanzelf zodra zijde klaar bedragen.

  Inclusief de bekendmaking van vandaag deelde Google mede evenzo dat meer dan 200 miljoen mensen wereldwijd ene Android Go Edition-apparaat bezigen. Dat existentie noch hevig als je bedenkt dat Go Edition legitimatie sinds 2017 existentie.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]